Team Nora

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /var/www/fs3/38/teamnora/public_html/includes/menu.inc).

Yrityksille, kuntosaleille sekä lasten ja nuorten tapahtumiin

 

Tarjoan liikuntapalveluita myös yrityksille. Räätälöin palvelun asiakasyrityksen toiveen mukaan. Palvelu voi olla esimerkiksi TYKY-päivä tai liikunnallinen ohjelmanumero kesäjuhliin. TYKY-päivä voi sisältää esimerkiksi yhteistreenejä, hyvinvointiin liittyvän luennon ja workshopin. Personal Training -palvelu on erittäin hyvä ja suosittu lahjaidea työntekijälle merkkipäivänä, jouluna tai palkintona hyvin tehdystä työstä.

Räätälöin myös reippaita liikuntapäiviä kuntosaleille. Teemapäivän avulla voit tarjota asiakkaillesi lisäarvoa ja sitä kautta lisätä asiakasuskollisuutta. Tai sitten voit tehdä teemapäivällä lisämyyntiä, jos haluat siitä maksullisen tapahtuman. Päivän aikana voi olla erityyppisiä treenejä sekä luentoja. Asiakkaasi saavat teemapäivästä uutta tietoa, tukea, motivaatiota ja näin löytävät itsestään uusia voimavaroja treeneihin. 

Lasten ja nuorten hyvinvoini on lähellä sydäntäni! Lapset ovat tulevaisuutemme ja siksi on tärkeää, että oikeanlaiset elämäntavat (liikunta ja ravinto) ja asenteet (mielen hyvinvointi, itsevarmuus ja kaverisuhteet) opitaan jo nuorena. Voit tilata minulta liikunnallista ohjelmaa myös lasten ja nuorten tapahtumiin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous nora@teamnora.fi.

 

Menossa mukana