Team Nora

Personal Training

Nora Vuorio- Personal Trainer & Mind Coach

 

Olen energinen äiti ja hyvinvoinnin ammattilainen. 

Olen valmentanut satoja ihmisiä personal trainingillä ja tuhansia ihmisiä netin kautta. Myös kokonaisvaltainen fitness valmennus on ollut osa työtäni. 

Intohimoni on hyvinvointi, elämä, kauneus ja muoti. Hyvinvoinnin jaan viiteen osaan: monipuolinen urheilu, puhdas ravinto, mielen tasapaino, palautuminen ja vapaa aika. Erilaisten ihmisten kohtaaminen on hienoa ja mielestäni persoonallisuus on kaunista. Kannustankin ihmisiä kuuntelemaan omaa sydäntä ja elämään oman näköistä elämää. 

 

Koulutus:

Fitfarmin kouluttama Personal Trainer ja Suomen Mentoritiimin kouluttama Mind Coach

SUH Rantapelastaja

Kosmetologi

 

Erityisosaaminen:
Rasvanpoltto, kehonmuokkaus, elämäntapamuutokset, mentaalivalmennus
 

Liikunta- ja lajitausta

 

Lapsena ja nuorena päälajini oli koripallo. Teini iässä tutustuin ryhmäliikunnan tehokkuuteen ja 18 vuotiaana löysin kuntosalin. 
Vuonna 2010 asetin itselleni suuremman tavoitteen ja päädyin lopulta kilpailemaan bikini fitnessissä, lajin rantauduttua Suomeen juuri samana vuotena. Kilpailin vuosina 2011-2015. Fitness urani myötä perustin myös oman bikini fitness valmenus tiimin, jossa valmensin urheiljoita kolmen vuoden ajan. Päärin kisavalmennuksen Melina Keltaniemen kaikkien sarjojen voittoon vuonna 2015.
Olen treenannut myös uintia ja käynyt rantapelastajan koulutuksen. 
Lisäksi juoksu on myös tärkeä osa harjoitteluani. Uskon monipuoliseen liikuntaan ja sitä mentaliteettiä tuon myös valmennuksiini. 
 

Maksimaaliset tulokset - minimiajassa

 

Personal Training on yksilö- tai pienryhmävalmennusta. Sinun tavoitteesi on minun tavoitteeni. Ohjaan ja tuen projektiasi, oli se sitten laihduttaminen, elämäntapamuutos, voiman lisääminen, terveellinen ravinto tai energinen ja hyvinvoiva elämä.

Valmennuksissani opetan kokonaisuuden, kuinka optimoida maksimaaliset tulokset. Tulokset ovat motivaation parhain ylläpitäjä. 

Tehtäväni on auttaa ihmisiä löytämään paras mahdollinen kapasiteetti arjen, työelämän, urheilun, ravinnon ja palautumisen saralle. 

Valmentajana olen kannustava ja motivoiva. Vaadin hyvää asennetta ja haluan kannustaa ihmisiä viemään harjoittelun seuraavalle tasolle, mutta kuitenkin aina ilon kautta ja tekniikoita rikkomatta.

Valmennukseen voi hakeutua kokenutkin treenaaja. Uusi motivaatio voi löytyä uuden tyyppisellä treeniohjelma ja intensiivi valmennuksella. 

Intohimoni on parantaa sinun elämänlaatuasi ja haluan, että viihdyt kehossasi. Teen työtäni suurella sydämellä ja olen läsnäoleva valmentaja. Haluan tarjota yksilöllistä ja intensiivistä valmennusta, joka vie sinua kohti omaa tavoitettasi ja unelmaasi. Tärkeimpiä valmennus arvojani on terveys, balanssi, ilo, tehokkuus ja tulokset.

 

Kuinka päästä alkuun?

 

Aloitamme yhteistyön kartoittamalla alkukunnon, tavoitteen ja taustatiedot. Niiden pohjalta laadin ohjelman. Ensimmäinen kerta käytetään tutustuen ohjelmiin ja kokonaisuuteen. Opastan myös liiketekniikat, opit treenaaman laadukkaasti ja nousujohteisesti.

Mitä enemmän yhteistreenejä, sen parempi. Suositeltava treenimäärä kanssani on 1  kerta viikossa tai useammin. Pääsääntöisesti treenaamme kuntosalilla, mutta myös aerobiset harjoitukset ulkona tai liikuntahalleissa on mahdollisia, esim. porras- ja mäkitreenit ovat tehokas tapa harjoitella aerobista kuntoa ja parantaa jalkojen lihaksistoa. Valmennus tapaamisiin laadin treenin aina ohjelmasi ulkopuolelta, näin opit mahdollisimman paljon. 

Pyrin saamaan jokaisesta asiakkaasta irti kunnon mukaisen maksimitehon. Kannustan suorituksissa menemään oman mukavuusalueen ulkopuolella. Se palkitsee, ja huomaat nopeasti, miten kuntosi paranee ja jaksat joka kerta hieman enemmän. Yhteistreeneistä saat huiman annoksen treenioppia ja motivaatiota. Niiden jälkeen on aina helpompi pysyä laatimassani ohjelmassa ja treenata kovaa myös yksin. Tapaamiset ovat monesti myös terapeuttisia. Valmentajan ja asiakkaan suhde on ehdottoman luottamuksellinen!

 

3 kk Etävalmennus

 

Etä valmennus on hyvä vaihtoehto, jos asut pääkaupunkiseudun ulkopuolella, mutta haluat tehdä kanssani yhteistyötä oman tärkeän tavoitteen saavuttamiseksi. Etä valmennuksessa pidetään yhteyttä sähköpostin, what appin ja puheluiden välityksellä. Jokaiselle viikolle rakennetaan viikottainen tavoite, jota seuraamalla saavutetaan hyviä tuloksia.  Näiden perusteella päivitän ohjelmia tarvittavaan suuntaan.

Etä valmennus ohjelmissa ei ole videoita. You tube tarjoaa toki kattavan liiketekniikka valikoiman.  

 

Ravinto- ja treeniohjelmat

 

Räätälöin myös pelkkiä ravinto- ja treeniohjelmia.  Harjoittelua tukee energisoiva ravinto ja säännöllisyys. Parhaat tulokset saavutetaan intensiivisen harjoittelun, puhtaan ravinnon ja palautumisen optimaallisesta balansista. Painotan myös positiivisen elämän ja arkisten asioiden tärkeyttä , stressi vapaata elämäntapaa. 

Ravinto ohjelma + 1 kk Konsultointi ja ohjelman päivitykset 150 eur 

Treeniohjelma 99 eur

Liiketekniikka opastus 75 eur 

 

Kaveri- ja pienryhmävalmennus

 

Ohjaan treenejä myös pienryhmille, jos haluat treenata yhdessä ystävän, puolison tai työkaverin kanssa. Pienryhmävalmennettavat saavat henkilökohtaisen ravinto- ja treeniohjelman. Sopiva ryhmäkoko on 2-8 henkeä.

Yritysten kanssa aloitan valmennukset aina yhteisellä luennolla, jossa käyn läpi kokonaisvaltaisen valmennustyylin merkitystä ja sitä, kuinka ravinto, liikunta ja mielenrauha ovat avaimia pysyviin elämänmuutoksiin.

Räätälöin valmennuspaketin aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerron lisää!

Loistava vaihtoehto myös lahjaksi henkilökunnalle!

Missä treenit käytännössä pidetään?

 

Yhteistyö saleina toimii:

- Gb Gym Roihupelto- Pulttitie 17. Sisäänpääsymaksu 10 eur

- Easy Fit Herttoniemessä jäsen asiakkaat

- Liikuntamylly 

- Asiakkaan koti

- Urheilu kenttä

- Asiakkaan salilla valmentaminen vaatii luvan valmentamiselle sekä valmentajan sisäänpääsymaksun

 

Mitä oma valmentaja maksaa?

 

Laadin yksilölliset ohjelmat asiakkaan toiveiden mukaisesti ja hinta räätälöityy sen mukaan.

Esimerkki hintoja:

TREENIOHJELMA 120 eur

RAVINTO OHJELMA + 1 KK KONSULTOINTI JA PÄIVITYKSET 150 eur

3 kk HENKILÖKOHTAINEN ETÄVALMENNUS 135 eur/ kk

MENTAALIVALMENNUS TAPAAMINEN 75 eur/ 1 h

VALMENNUS TAPAAMINEN 75 eur

5 x VALMENNSUKORTTI 350 eur 

8 xVALMENNUSKORTTI 560 eur

10 x VALMENNUSKORTTI 680 eur

Valmennuskorttien yhteydessä treeni- ja ravintoohjelma 99 eur/ ohjelma. 

Paketit voi maksaa 1-3 maksuerässä. 

 

Valmennus on hyvä ajoittaa, aikaan jolloin henkisesti, fyysisesti ja taloudellisesti siihen on mahdollisuus. Näin myös tulokset ovat optimaalliset. 

Ennen ohjelmien saantia tulee maksaa ensimmäinen erä laskusta. Ota yhteyttä, niin kerron lisää!

Pyydä tarjous nora@teamnora.fi.

Treeni tulee peruuttaa 24 h ennen sovittua valmennus tapaamista. 

Peruuttamattomasta valmennuksesta veloitamme 75 eur. 

 

Menossa mukana