Team Nora

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /var/www/fs3/38/teamnora/public_html/includes/menu.inc).

Personal Training

Nora Vuorio- Personal Trainer & Mind Coach

 

Olen energinen äiti ja hyvinvoinnin ammattilainen. 

Olen valmentanut satoja ihmisiä personal trainingillä ja tuhansia ihmisiä netin kautta. Myös kokonaisvaltainen fitness valmennus on ollut osa työtäni. 

Intohimoni on hyvinvointi, elämä, kauneus ja muoti. Hyvinvoinnin jaan viiteen osaan: monipuolinen urheilu, puhdas ravinto, mielen tasapaino, palautuminen ja vapaa aika. Näistä muodostuu balanssi, joka on onnistumisen kulmakivi.

Erilaisten ihmisten kohtaaminen on hienoa ja mielestäni persoonallisuus on kaunista. Kannustankin ihmisiä kuuntelemaan omaa sydäntä ja elämään oman näköistä elämää. 

 

Koulutus:

Fitfarmin kouluttama Personal Trainer ja Suomen Mentoritiimin kouluttama Mind Coach

SUH Rantapelastaja

Kosmetologi

 

Erityisosaaminen:
Rasvanpoltto, kehonmuokkaus, elämäntapamuutokset, mentaalivalmennus
 

Liikunta- ja lajitausta

 

Lapsena ja nuorena päälajini oli koripallo. Teini iässä tutustuin ryhmäliikunnan tehokkuuteen ja 18 vuotiaana löysin kuntosalin. 
Vuonna 2010 asetin itselleni suuremman tavoitteen ja päädyin lopulta kilpailemaan bikini fitnessissä, lajin rantauduttua Suomeen juuri samana vuotena. Kilpailin vuosina 2011-2015. Fitness urani myötä perustin myös oman bikini fitness valmenus tiimin, jossa valmensin urheiljoita kolmen vuoden ajan. Päärin kisavalmennuksen Melina Keltaniemen kaikkien sarjojen voittoon vuonna 2015.
Olen treenannut myös uintia ja käynyt rantapelastajan koulutuksen. 
Lisäksi juoksu on myös tärkeä osa harjoitteluani. Uskon monipuoliseen liikuntaan ja sitä mentaliteettiä tuon myös valmennuksiini. 
 

Maksimaaliset tulokset - minimiajassa

 

Personal Training on yksilö- tai pienryhmävalmennusta. Sinun tavoitteesi on minun tavoitteeni. Ohjaan ja tuen projektiasi, oli se sitten laihduttaminen, elämäntapamuutos, voiman lisääminen, terveellinen ravinto tai energinen ja hyvinvoiva elämä.

Valmennuksissani opetan kokonaisuuden, kuinka optimoida maksimaaliset tulokset. Tulokset ovat motivaation parhain ylläpitäjä. 

Tehtäväni on auttaa ihmisiä löytämään paras mahdollinen kapasiteetti arjen, työelämän, urheilun, ravinnon ja palautumisen saralle. 

Valmentajana olen kannustava ja motivoiva. Vaadin hyvää asennetta ja haluan kannustaa ihmisiä viemään harjoittelun seuraavalle tasolle, mutta kuitenkin aina ilon kautta ja tekniikoita rikkomatta.

Valmennukseen voi hakeutua kokenutkin treenaaja. Uusi motivaatio voi löytyä uuden tyyppisellä treeniohjelma ja intensiivi valmennuksella. 

Intohimoni on parantaa sinun elämänlaatuasi ja haluan, että viihdyt kehossasi. Teen työtäni suurella sydämellä ja olen läsnäoleva valmentaja. Haluan tarjota yksilöllistä ja intensiivistä valmennusta, joka vie sinua kohti omaa tavoitettasi ja unelmaasi. Tärkeimpiä valmennus arvojani on terveys, balanssi, ilo, tehokkuus ja tulokset.

 

Kuinka päästä alkuun?

 

Aloitamme yhteistyön kartoittamalla alkukunnon, tavoitteen ja taustatiedot. Niiden pohjalta laadin valmennuksen. Ensimmäinen kerta käytetään tutustuen ohjelmiin ja kokonaisuuteen. Opastan myös liiketekniikat, opit treenaaman laadukkaasti ja nousujohteisesti.

Pyrin saamaan jokaisesta asiakkaasta irti kunnon mukaisen maksimitehon. Kannustan suorituksissa menemään oman mukavuusalueen ulkopuolella. Se palkitsee, ja huomaat nopeasti, miten kuntosi paranee ja jaksat joka kerta hieman enemmän. Yhteistreeneistä saat huiman annoksen treenioppia ja motivaatiota. Niiden jälkeen on aina helpompi pysyä laatimassani ohjelmassa ja treenata kovaa myös yksin. Tapaamiset ovat monesti myös terapeuttisia. Valmentajan ja asiakkaan suhde on ehdottoman luottamuksellinen!

 

3 kk Etävalmennus

 

Etä valmennus on hyvä vaihtoehto, jos asut pääkaupunkiseudun ulkopuolella, mutta haluat tehdä kanssani yhteistyötä oman tärkeän tavoitteen saavuttamiseksi. Etä valmennuksessa pidetään yhteyttä puhelin palaverien, sähköpostin ja what appin välityksellä. Jokaiselle viikolle rakennetaan viikottainen tavoite, jota seuraamalla saavutetaan hyviä tuloksia.  Näiden perusteella päivitän ohjelmia tarvittavaan suuntaan.

Etä valmennus ohjelmissa ei ole videoita. You tube tarjoaa toki kattavan liiketekniikka valikoiman.  

Suosittelen etä valmennusta urheilu taustaa omaaville ihmisille.

Ravinto- ja treeniohjelmat

 

Räätälöin myös pelkkiä ravinto- ja treeniohjelmia.  Harjoittelua tukee energisoiva ravinto ja säännöllisyys. Parhaat tulokset saavutetaan intensiivisen harjoittelun, puhtaan ravinnon ja palautumisen optimaallisesta balansista. Painotan myös positiivisen elämän ja arkisten asioiden tärkeyttä , stressi vapaata elämäntapaa. 

Ravinto valmennus + 1 kk Konsultointi ja ohjelman päivitykset 179 eur 

Treeniohjelma 99 eur

Liiketekniikka opastus 75 eur 

 

Kaveri- ja pienryhmävalmennus

 

Ohjaan treenejä myös pienryhmille, jos haluat treenata yhdessä ystävän, puolison tai työkaverin kanssa. Pienryhmävalmennettavat saavat henkilökohtaisen ravinto- ja treeniohjelman. Sopiva ryhmäkoko on 2-8 henkeä.

Yritysten kanssa aloitan valmennukset aina yhteisellä luennolla, jossa käyn läpi kokonaisvaltaisen valmennustyylin merkitystä ja sitä, kuinka ravinto, liikunta ja mielenrauha ovat avaimia pysyviin elämänmuutoksiin.

Räätälöin valmennuspaketin aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerron lisää!

Loistava vaihtoehto myös lahjaksi henkilökunnalle!

Missä treenit käytännössä pidetään?

 

Yhteistyö saleina toimii:

- Ole Fit Kallio- Hämeentie 15. Sisäänpääsymaksu 10 eur 

- Gb Gym Roihupelto- Pulttitie 17. Sisäänpääsymaksu 10 eur

- Easy Fit Herttoniemessä jäsen asiakkaat

- Liikuntamylly 

- Asiakkaan koti

- Urheilu kenttä

- Asiakkaan salilla valmentaminen vaatii luvan valmentamiselle sekä valmentajan sisäänpääsymaksun

 

Mitä oma valmentaja maksaa?

 

Laadin yksilölliset ohjelmat asiakkaan toiveiden mukaisesti ja hinta räätälöityy sen mukaan.

Esimerkki hintoja:

3 kk HENKILÖKOHTAINEN ETÄVALMENNUS 150 eur/ kk

MENTAALIVALMENNUS TAPAAMINEN 75 eur/ 1 h

VALMENNUS TAPAAMINEN 75 eur

5 x VALMENNUSTA 350 eur 

10 x VALMENNUSKORTTI 680 eur

Valmennuskorttien yhteydessä treeni- ja ravintoohjelma 99 eur/ ohjelma. 

ESIMERKKI PAKETTI VALMENNUKSET:

FAT BURNER- Valmennus vie rasvan polton uudelle tasolle

Harjoittelu, ravinto, palautuminen, elämän hallinta. 

Treenit ovat kokonaisvaltaisia, jotka on suunniteltu erityisesti rasvanpolttoon, yleiskunnon kohottamiseen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parantamiseen. 

10 Valmennus tapaamista

HINTA: 1170 eur tai 3 x 390 eur 

 

NEXT LEVEL- Valmennus vie kaikki tuloksellisen harjoittelun osa- alueet seuraavalle tasolle 

Valmennuksessa käydään koko kehon harjoittelu lihasryhmittäin läpi. Opit mm. kyykyt, maastavedot, punnerrukset, leuanvedot ja muut harjoittelun peruspilarit. Myös aerobisen harjoittelun perusteet ja tavat. 

Valmennus pitää sisällään monipuolisen kokonaisuuden harjoittelusta, ravinnosta, lihashuollosta ja palautumisesta. 

Valmennus keskittyy kuntosali harjoitteluun ja kehon muokkaukseen.

10 Valmennus tapaamista

HINTA: 1170 eur tai 3 x 390 eur

 

POLIISI KOULU VALMENNUS- Valmentaa poliisikoulun hakuvaatimukset täyttävään fyysiseen ja henkiseen kuntoon

Valmennuksessa tehdään lähtökunto kartoitus poliisikoulun hakuvaatimuksissa olevilla liikkeillä, penkkipunnerrus, leuanveto/ ylätalja, ketteryys ja kestävyyskokeet. 

Valmennuksen edetessä keskitytään parantamaan hakuvaatimuksen mukaisia liikeitä, sekä parannetaan monipuolista kestävyys ja lihasvoima kuntoa.

Valmennuksessa huomioidaan myös henkisen kapasiteetin parantaminen itse hakukoe tilanteeseen. 

10 Valmennus tapaamista

HINTA: 1185 eur tai 3 x 395 eur

 

Kaikki valmennus paketit voi suorittaa yksin, pareina tai pienryhmänä. (Pyydä tarjous ryhmille).

Valmennus on hyvä ajoittaa, aikaan jolloin henkisesti, fyysisesti ja taloudellisesti siihen on mahdollisuus. Näin myös tulokset ovat optimaalliset. 

Ennen ohjelmien saantia tulee maksaa ensimmäinen erä laskusta. Ota yhteyttä, niin kerron lisää!

Pyydä tarjous nora@teamnora.fi.

Treeni tulee peruuttaa 24 h ennen sovittua valmennus tapaamista. 

Peruuttamattomasta valmennuksesta veloitamme 75 eur. 

 

Menossa mukana