Team Nora

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /var/www/fs3/38/teamnora/public_html/includes/menu.inc).

Nora Vuorio

Olen personal trainer ja mind coach. Ennen liikunta- alaa tein pitkän uran kosmetiikka alalla perheemme maahantuonti yrityksessa, olen toiselta ammatiltani kosmetologi. 

Urheilu on aina ollut lähellä sydäntäni, lapsena ja nuorena päälajini olini koripallo. 14 vuotiaana löysin kuntosalin ryhmäliikuntatunneille. 17 vuotiaasta asti olen treenanannut kuntosalilla, mutta välillä myös juossut puolimaratonin. Uskon monipuoliseen liikuntaan. Haluan pysyä nopeana, vahvana ja elastisena, tämän otan huomioon myös asiakkaisen harjoitus ohjelmissa.  

Vuonna 2010 innostuin enemmän myös ravinnon merkityksestä tulosten saamisessa. Onnistuin niinkin hyvin, että päädyin kilpailemaan bikini fitnessiin. Laji vei vuosiksi mukanaan, noilta ajoilta on jäänyt fitness elämän tavaksi. 2012 valmistuin personal traineriksi Fitfarmin koululta ja 2016 valmistuin mind coachiksi Suomen Mentoritiimin opissa. Näiden lisäksi olen käynyt lukuisia täydentäviä opintoja mm. optimaallisesta rasvanpoltosta, kehonpainoharjoittelusta ja mentaalivalmennuksesta. 

Ravinto on lähellä sydäntäni, sanonta "olet mitä syöt", pitää pitkälti paikkansa. Ravinto antaa meille energiaa elämään, se ei saisi olla suurennuslasin alla vain silloin, kun laihdutetaan. Ravinnon merkitys yleisvireeseen ja terveyteen vaikuttaa joka päivä. Myös optimaallinen lihaskasvu tapahtuu vasta, kun ravinto-asiat ovat balansissa. Huomioin ravinnon aina valmennuksissa. 

Olen myös valmentanut bikini fitnessiin tähtääviä urheilijoita. Päätin kisavalmennuksen vuoden 2016 Fitness Classiciin, josta yksi valmennettavistani voitti sekä Junioreiden Sm kilpailun ja -163 cm yleisen sarjan. Opin noilta vuosilta hurjasti lisää ravinnon, treenin ja mielen yhteisvaikutuksesta. Keskityn tällähetkellä vain personal trainingiin, pienryhmävalmennuksiin, mentaalivalmennukseen ja luennointiin. 

UUTUUS! Järjestän myös ulkotreenejä, joihin voi tulla kaiken kuntoiset ihmiset. Räätälöin treenit siten, että kaikki saa tehokkaan treenin iloisella ryhmähengellä. Aikataulu löytyy klikkaamalla ryhmäliikuntaa etusivulta. 

Teen myös mainos- ja fitnessmallikeikkoja sekä järjestän erilaisia liikuntaan liittyviä tapahtumia ja -luentoja. 

Valmennus arvoni:

1. Teemme töitä tavoitteiden eteen 100 lasissa, mutta aina terveys ja järki edellä

2. Huomioin asiakkaan kokonaisvaltaisesti realiteetit huomioiden (keho, mieli, arkielämä) 

3. Asiakkaan ja valmentajan välinen luottamus. Luottamalla toisiimme, saavutamme parhaat tulokset

 

Näytänkö tutulta?

Olet ehkä nähnyt minut Suomen Selviytyjissä tai Martina ja hengenpelastajat -ohjelmassa. Molemmat ohjelmat olivat erittäin opettavaisia kokemuksia. Vaikka kysessä oli viihde ohjelma molemmissa tapauksissa, todellisuudessa kamppailimme fyysisten ja henkisten kykyjen äärirajoilla. Myös sinä pystyt mihin vain, kun tarpeeksi haluat!

Tule mukaan!

Teen työtä suurella sydämellä ja haluan, että sinä viihdyt kehossasi. Onko sinulla tavoite, kuten laihtuminen, elämäntapamuutos tai unelma Bikini Fitness -kisoihin osallistumisesta? Minä autan sinua saavuttamaan sen. Tule mukaan nettivalmennukseen tai tutustu Personal Training -palveluihini.

Ole rohkea, usko itseesi ja tee unelmistasi totta!

Menossa mukana