Team Nora

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /var/www/fs3/38/teamnora/public_html/includes/menu.inc).

Voiton huumaa mutta nöyrää ja kovaa työtä!

Kisaterveiseni,

Kilpailin viikonloppuna Oulussa järjestettävissä SM kisojen karsinta kilpailussa.

Alunperin olin ilmoittautunut Lahden karsintaan, joka piti järjestää vain päivää ennen sm kisaa, mutta se kuitenkin peruttiin muutama viikko sitten.

Halusin hioa kuntoa rauhassa, koska tällä kisakaudella on ollut enemmän vastoinkäymisiä kun kaikilla kisakausillani yhteensä. Ongelmat ovat olleet täysin itsestäni ja valmennuksestani riippumattomia ja kerta toisensa jälkeen olen päättänyt nostaa itseni (tosin ilman valmentajan ja vanhempieni tukea se ei olisi ollut mahdollista). Päätin, että dietti viedään viikkojen osalta expoon asti kävi miten kävi ja lavalle mennään tai ei mennä, mutta kesken en jätä ja periksi en anna!! Nimittäin yksi mottoni on Never Give Up!!

Koska itselläni on kisavalmennuksessa myös tyttöjä ja vieläpä ensi kertaa kilpailevia tyttöjä, halusinjärjestää karsinnat siten, että kilpailen itse eri viikonloppuna kun tytöt.

Näin tehtiin ja se oli ehdottomasti hyvä ratkaisu. Sain keskittyä viikkoa aijemmin vain ja ainostaan tyttöjen kisakunnon teroittamiseen ja nyt tänä viikonloppuna itseeni. 

Kaikilla meillä paikka sm kisaan :)

Kun Lahden karsinta peruttiin, päätin säilyttää jäät hatussa ja tehdä entistä enemmän hommia, jotta voin kilpailla Oulussa. Kilpailijana on hyvä varautua kaikkeen, vaikkei todellisuudessa voi varautua mihinkään, ja se huomattiin jälleen, näinkin voi käydä. Siitä on turha vetää herneitä nenään!

Minulla on itseäni kohtaan tietyt vaatimukset ja jos ne ei täyty, en nouse lavalle. Itselleni oli myös selvää, että menen vain yksiin karsintoihin, eli kerralla paikka SM kisaan tai sitten ei ollenkaan.

Tyttöjä ja hyviä tyttöjä varsinkin on paljon! Ja expossa kilpaileekin tänä vuonna kaikkien aikojen eniten kilpailijoita. Jokaisesta karsinta kilpailusta ja lajista pääsi 6 parasta sm kilpailuun, joka on mielestäni aika paljon. Kun on kyse suomen mestaruus kilpailusta voisi esim 3 kolmekin parasta kilpailijaa riittää, koska silti kilpailijoita näyttää riittävän ja näin taso olisi entistäkin kovempi.

Kamojen pakkaus ja Ouluun lopun viimein lähdettiin, mutta edes päivää ennen kisaa en ollut varma kilpailemisestani. Tämän kaltainen ajatus ennen kisaa oli täysin uusi itselleni ja olen aina ollut kisakunnossa jo muutama viikko ennen h- hetkeä.

Kroppa pelasi uudenlaisilla viimeistelyillä täydellisesti ja oli mielenkiintoista seurata sen kehitystä muutaman viimeisen vuorokauden aikana. Valmentajani Aki Mähönen seurasi tarkoin joka päivä kuntoani ja lopuksi jopa muutaman tunnin välein sen kehitystä ja viimeistely prosessi eteni muutoksin tunti tunnilta. 

 

Jotain kuitenkin tapahtui ja kroppani päätti sanoa sopimuksensa irti yöllä ennen kisaa... voin niin pahoin, etten edes muista milloin viimeksi olen ollut niin kipeä kun olin. Pitkään jatkunut dietti ja siihen viimeistely kikkailut oli ilmeisesti liikaa ..

Soitto yöllä valmentajalle, sain ohjeet ja olo lähti paranemaan heti ja pääsin kun pääsinkin kilpailemaan. Oli kuitenkin selvää että viimeistely prosessi kärsi.

  

Kuvat: Mike Siren

Kaiken tämän ja viime kevään totaallisen epäonnistumisen jälkeen, kun sain sijotukseksi 1 sijan , voitte vain kuvitella miten hyvä fiilis siitä tuli!

Kiitos kaikille kauniista sanoista ja onnitteluista! Erityis kiitos valmentajalleni, vanhemmilleni ja tytölleni, joka elää kaikkein lähimpänä koko tätä elämäntapaani. Oli upeaa täyttää myös tytön viesti ja toive ennen kisaa... "ihan sama äiti miten teet poseeraukset, kuhan teet niin että voitat" :) Johon kuittasin "selvä homma" :)

Kiitos onnistuneesta kisa lookista

Biancaneve: Bikinit

Kynnet: Salon Milagro - Manna

Väri: Nina Tanner , Jan Tana suiskutus tekniikka

Hiukset: Hiustukku Heinilä

Hiusten huolto ja värjäys: Jani Marttinen Revolution Hair

Kisakampaus: Diva Parturi Kampaamo Oulu

Meikki: Make -Up Store Oulu

Huollosta ja kisaseurasta kaunis kiitos ihanille ystäville Hanna Saariolle ja Hanna-Marille!

Jahka Hanna malttaa lopetta tuon käsillä seisonta treenin niin näemme hänetkin toivottavasti taas kisalavalla ;) ;) 

Oulussa kaiken kaikkiaan tunnelma oli kiva ja ehdottomasti matka oli kaiken vaivan arvoinen.

Oli mahtavaa päästä käymään myös Oulun Classic Gymillä, jossa mm kehonrakennuksessa kilpaileva Marko Halonen puurtaa hommia kehonsa eteen sekä idolini Ifbb Pro Kati Alander treenaa. Osuimme Katin kanssa samaan aikaan pukkariin ja siinä on kyllä kerrassaan upea nainen! Kati oli tuomaroimassa myös kisaamme. Oli mahtavaa tutustua myös upean fysiikan ja kunnon omaavaan Body Fitness kilpailija Hanna Savolaiseen , onnea vielä Hannalle oman sarjansa voitosta!

Tuomaripalautteita saaneena nyt ja aikaisemmin, sekä tuttujen kilpasiskojen kanssa jutelleena, linjaus näyttäysi olevan, että melko "pyöreää" fysiikkaa haetaan. Liian kireä ja "kova" ei siis bikini fitnesissä saa Suomessa olla, mutta ei suinkaan rasvainenkaan! Kokonaisuus ratkaisee ja lavaesiintyminen on erityisen tärkeää. Tähän suuntaan olen myös itse yrittänyt itseäni kehittää ja se jatkuu edelleen.

Doping testit ovat lajeissamme totisinta totta ja hyvä niin! Suomen anti doping toimikunta on paikalla kisoissa ja kuka tahansa kilpailija voidaan napata milloin tahansa testattavaksi.

Tänään olen tehnyt kevyttä jumppaa ja palautellut kroppaa tulevalle 2 viikolle sekä päässyt juhlimaan siskoni tytön- Jessican rippijuhlia. Muistan kuinka oma ripari oli aikoinaan ikimuistoinen ja tuo ikä jotenkin muutoinkin mieleenpainuva.

Silmääni pisti ihana, Jessican omatekoinen taulu hänen huoneessaan, jonka sanoman tunnelmiin on hyvä toivottaa ihanaa uutta viikkoa kaikille!

Täällä vaietaan, keskitytään oleelliseen ja palataan asiaan jälleen expon jälkeen!

Tervetuloa mukaan kisatunnelmiin Lahteen 1.9.2013, liput www.lippupalvelu.fi (fitness nordic expo)

Nora

 

Menossa mukana