Team Nora

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /var/www/fs3/38/teamnora/public_html/includes/menu.inc).

Uskalla unelmoida!

Team Noran heinäkuun teemana on unelmointi. Tule mukaan! Voit rekisteröityä ilmaiseksi. Jos olet jo jäsen, kutsu kaverisi mukaan Team Nora -sivustolle. Kaikkien heinäkuun aikana suositelleiden kesken arvotaan yhdet kaveritreenit heinäkuun lopussa. Saat ottaa treeniin mukaan suosittelemasi kaverin.

Jaa meille myös oma unelmasi sosiaalisessa mediassa hashtageilla #unelmienheinäkuu ja #yhdessäparempia. Voit osallistua Twitterissä tai Instagramissa. Arvomme unelmiensa jakaneiden kesken yhden nettivalmennuksen joka viikko!

Minulta kysytään usein, mistä ammennan energiani ja iloisuuteni? 

Minullakin on toki huonoja hetkiä ja elämä ei tosiaankaan ole aina pelkkää ruusuilla tanssimista. Olen temperamenttinen ja erittäin huono esittämään jotain muuta, mitä oikeasti olen. Siksi joskus mielipiteeni tulevat varsin suorasukaisesti esille, vaikka en missään nimessä tarkoita pahaa tai vaadi, että kanssani pitäisi olla samaa mieltä. Perusluonteeltani olen kuitenkin aina ollut iloinen ja positiivinen.

Uskon että yksi tärkeimmistä energian lähteistäni on helposti innostuva ja innovatiivinen luonteeni. Unelmoin paljon: ihan pienistä ja tavallisista asioista, mutta minulla on myös paljon suurempia ja kaukaisempia haaveita. Unelmointi on ollut aina iso osa minua ja myös suuri voimavara. Kyllästyn helposti samoihin rutiineihin ja ehkä siksikin unelmointi ja uusien juttujen ideointi ja kehittely ovat aina jollain muotoa osa arkeani.

Kuva: Linnea Hallström

Olen tyytyväinen elämääni ja unelmoinnista huolimatta pidän jalat tukevasti kiinni maanpinnassa. Unelmat kuitenkin antavat toivoa ja tekevät elämästä seikkailun.

Uskon unelmiini. Ehkä siksi olen aikaansaava ja aika rohkea. Yritän opetella olemaan itselleni armollisempi ja olla pelkäämättä epäonnistumista. En jaksa käyttää energiaani miettimiseen, mitä muut minusta ajattelevat. Jos olisin välittänyt toisten mielipiteistä, en ehkä vielä tänäkään päivänä olisi perustanut omaa fitness-tiimiäni.

Kuva: Nikita Tikka

Yksi unelmistani on ollut tulla valmentajaksi. Otan työni vakavasti ja suhtaudun siihen intohimoisesti. Minun työni ei tosiaankaan jää salille, kun suljen "työpaikan" ulko-oven – usein asiakkaiden koskettavat tarinat tai ikävät elämäntapahtumat jäävät askarruttamaan minua pitkäksi aikaa.

Ammattini on minulle kutsumus ja olen siitä kiitollinen joka päivä. Saan työskennellä harrastukseni parissa ja tavata upeita persoonia. Suurimman ilon saan, kun huomaan asiakkaassani henkistä kasvua ja itsetunnon paranemista. Silloin hänen kehonkielensäkin on täysin erilaista! Mahdottomasta on tullut mahdollista.

Kuva: Nikita Tikka

Uusien ideoiden ja ajatusten äärellä saatan huomata, että lähes tiedostamatta teen asioita, jotka kuljettavat minua uusia unelmiani kohti. Kysymyksessä ei tarvitse välttämättä olla mikään iso asia, mutta yhtäkkiä vain huomaan, kuinka vedän puoleeni ihmisiä ja asioita, jotka jollakin tavalla liittyvät uuteen unelmaani.

Jos jokin asia ei tunnu toimivan elämässäsi, mieti, mitä voisit sille tehdä. Kun purat asiaa pienemmiksi osiksi, voit huomata, että sinähän itse asiassa voit vaikuttaa asiaan jo nyt. Kun huomaat saavasi muutosta epämukavalta tuntuvaan asiaan, elämänlaatusi paranee. On vain uskallettava kyseenalaistaa ja rohkeasti tehdä asioita toisin.

Meillä ihmisillä on tapana jämähtää tuttuihin ja turvallisilta tuntuviin rutiineihin. Olen viime aikoina oivaltanut, että me itse olemme usein suurin este omien unelmiemme toteutumiselle. Yksi syy tähän on pelko. Pelkäämme lähteä epävarmalle ja tuntemattomalle maaperälle. Pelkäämme epäonnistumista ja turvallisuuden menettämistä.

Tietenkään ei kannata säntäillä ympäriinsä päätä pahkaa, vaan suurien muutosten tekemistä ja niiden ajankohtaa kannattaa miettiä tarkkaan. Rohkeat liikkeet voivat kuitenkin avata uusia ja aina uusia ovia.

Yritän muistuttaa aina itselleni, että minä olen oman elämäni pomo ja vain minä voin vaikuttaa oleellisesti omaan elämääni, ei kukaan muu.

Jos voit unelmoida siitä, voit myös toteuttaa sen <3

Nora

#unelmienheinäkuu #yhdessäparempia #teamnora

Menossa mukana