Team Nora

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /var/www/fs3/38/teamnora/public_html/includes/menu.inc).

Team FitStarsin kevään kisamenestystä

Aurinkoinen tervehdys,

Kevään kisat on taputeltu ja olen oman tiimin tyttöjen menestyksestä tosi tyytyväinen! 

On hienoa saada auttaa nuoria urheilijoita saavuttamaan omia unelmia! 

Kevään kisoissa kilpaili valmennuksessani olevat Riikka Kesseli, Krista Seuna ja Milla Kelahaara.

Krista Seuna sijoittui tosi kovassa ja tasaisessa sarjassaan -168 cm kolmanneksi. Ensi kertalaisena  hyvä sijoitus! Kristan seuraava kisa on Fitness Expo, johon hän pääsee suoraan kolmas sija taskussaan, ilman karsintoja. 

Tästä on Kristan hyvä jatkaa! 

  

Riikka Kesseli sijoittui samassa sarjassa vain yhden paikan päähän finaalista eli seitsemänneksi. Riikka paransi sijoitustaan viime vuodesta ja onnistui omassa prepissään ja suorituksessaan hyvin. Nyt vain lisää lihasta ja uudestaan lavalle kun aika on siihen kypsä. Riikalla on hyvä rakenne lajiin ja hän on oikein kaunis!

 

Junioreita edusti Milla Kelahaara. Milla kilpaili viime syksynä ja sijoittui yleisen sarja -168 cm SM neloseksi.

Nyt kun oli mahdollisuus kilpailla junnuissa iän puitteissa, asetimme tavoitteet korkealle- SM kisan voittoon ja päätavoitteeksi Santa-Susannan EM Kisat.

Homma meni enemmän kun hyvin. Milla nappasi Junioreiden SM kullan ja sai siten paikan suomen EM kisajoukkueeseen Santa-Susannaan, joka kilpailtiin viikko sitten. 

EM kisassa finaalipaikka jäi saamatta. Mutta kaukana se ei ollut! Milla edusti hienosti Suomea ja onnistui omassa kunnossaan, esiintymisessään ja lookissa hyvin! 

 Milla SM Kisoissa

Tänä vuonna EM finaali tytöt olivat melko lihaksikkaita bikini fitnessissäkin. Lisää "piffiä" ja kohti uusia tavoitteita! Milla on upea kilpailija, jolla rakenne juuri oikea tähän lajiin! Henkilökohtaisesti tykkäisin, että kilpailijoilla saisi olla myös bikini fitnesissä hiukka enempi lihasta ja hiukka kireempi kokonaisuus, mihin Suomen kisoissa olemme nyt tottuneet. 

Milla EM lavalla 

On hienoa kun olemme saaneet Suomeen Juniori sarjan Bikini Fitnessiin ja syksyllä tulee myös masters sarja. On sanomattakin selvää, että noin parikymppinen on lavalla eri näköinen kun 35 vuotias (tai ei välttämättä kyllä aina). Tosin molemmissa ikäluokissa on omat vahvuudet. 

Seurasin Santa-Susannassa myös masters sarjan bikini fitnessissä. Siinä sarjassa mimmit olivat junnuja ja yleisen sarjan kilpailijoita vieläkin hitusen lihaksikkaampia. Ja toki näin, koska vanhemmalla iällä on usein kertynyt myös enemmän salitreeni vuosia kun juniori ikäisellä. Toivoisin että masters sarjan kilpailijoilla saisi myös Suomen kisassa olla hiukka enempi lihasta, kuitenkin naisellisesti, kun mitä olemme tottuneet näkemään. 

On tärkeää huomoida treenityyli ja muokata sitä kehityksen mukaan, jos lajissa haluaa pysyä. Tämä voi olla toisille kova paikka, jos kovaan, maksimi painoilla treenaavaan tyyliin ollaan totuttu. Todellisuudessa bikini fitness kilpailijat treenaa paljon super sarjoja ja kiertoharjoittelua pienemmillä painoilla ja pitkillä toistomäärillä, treenin intensiteetti pitää kuitenkin olla kovaa. Myös aerobista tehdään enemmän kun esim body fitnessiin tähtäävät tytöt.

Seurasin läheltä ystäväni Laura Simolan kilpailuun valmistautumista. Laura voitti Body Fitnessin SM Masters +45 vuotiaat hienosti upealla kokonaisuudella. Laura kilpaili myös EM kisoissa. Body Fitnessissä touhua viedään eteenpäin eri tavalla ja kisaviimeistelyt poikkeaa myös bikini kilpailijaan nähden. Riippuen tietenkin tapauksesta. Onhan laji ja sen vaatimuksetkin ihan eri luokkaakin. On tärkeä katsoa omaa rakennetta ja sen lisäksi myös miettiä miltä haluaa näyttää ja minkälaisesta treenityylistää pitää, kun ja jos miettii kilpailemista. Body Fitnessissä on mahdollista treenillä muuttaa vartaloa, mutta bikini fitnessissä rakenne näyttelee isoa osaa, jota emme voi muokata.Toki jokaisella kilpailijalla on omat vahvuudet ja heikkoudet. Siksi esiintymisellä ja asennoilla on suuri merkitys sekä myös kauneudella. Se jolla on paketti parhaiten kasassa voittaa :) 

EM kisoissa vastasin Lauran meikistä ja hiuksista ja autoin värien levittämisessä. Oli kiva ottaa vanhat kosmetologin taidot käyttöön ja kaivaa siveltimet esiin. 

Laura on aivan mahtavan upea kilpailija ja on tehnyt ja tekee täysin tinkimätöntä työtä oman kuntonsa eteen! Hän, jos joku ansaitsi SM voittonsa! Olen Lauran menestyksestä tosi iloinen, vaikka EM kisoissa menestystä ei tullut.

Suomella oli iso ja hieno joukkue edustettuna , huolto ja kannustusjoukkoineen. Oli mahtava tutustua uusiin ihmisiin ja vaihtaa kokemuksia ja kuulumisia. Tämä reissu oli tosi opettavainen ja ikimuistoinen!

Myös omat tavoitteeni kirkastui ja olen täynnä motivaatiota ja valmis tekemään paljon töitä oman kunnon eteen! Sitä nämä lajit vaatii ja paljon!

Pienilläkin asioilla voi olla suuri merkitys!

Kesä on tullut! Olen ollut kolme viimeistä kesää dietillä, nyt onkin mukavaa kun on pieni vapaus valita ja uskon että kerkiän ainakin läheisiäni ja ystäviäni moikkailla enemmän. Normaali elämäntyyli kuitenkin pysyy, paljon treeniä ja terveellinen bodyruoka kulkee matkassa :) Pikkusen lomailen tyttäreni kanssa, mutta ihmiset haluaa pysyä kunnossa myös kesällä ja aijonkin pitää huolen asiakkaitteni hyvinvoinnista myös kesällä.

Valmistelen parhaillaan myös uudistuvia nettisivujani (www.teamnora.fi)ja syyskuussa aukeavaa nettivalmennusta. Kivaa kuvailla treenivideoita ja suunnitella monipuolisia treenejä ja terveellisiä ruokavalioita...... btw.kaikkien naisten suosikki lihasryhmä pakarat, tulee olemaan hyvin huomioitu näissä ohjelmissa! Pysykäähän siis kuulolla , uudet sivut aukeaa jo 16.6.2014!!!! :) 

Aurinko terkuin:

Nora 

Instagram: noravuorio

Facebook: Team Nora

nora@teamnora.fi

 

 

 

Menossa mukana