Team Nora

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /var/www/fs3/38/teamnora/public_html/includes/menu.inc).

SM karsinnat paketissa

SM Karsinta kilpailut on meidän tiimin osalta kilpailtu ja jokainen syksyn kilpailijani on lunastanut kisa paikan Nordic Fitness Expoon! 

Annina Wecman voitti Jyväskylässä oman -160 cm sarjansa. Hän jatkaa kilpailuja SM kisassa ja lisäksi Nicole Willkins kilpailussa.

Anna-Maija Sarjula sijottui Jyväskylän karsinnassa -170 cm sarjassa sijalle 6 ja kilpailee SM kisassa

Marleen Pärnamaa kilpaili Tampereen karsinnassa -166 cm sarjassa ja sijoittui sijalle 6 eli myöskin sm kisa paikka on Marrella nyt taskussa

Krista Seuna kilpaili jo keväällä Fitness Classicissa ja sijottui sijalle 3, hän pääsee sillä suorituksella suoraan sm kisaan -166 sarjaan

Vera Sjöblom kilpaili viime syksynä ja jatkaa nyt kilpailua Bikini FItnessin Masters (+35 v) sarjassa Nordic Fitness Expossa

Ystäväni Linda Manuella edustaa tiimiäni, Linda teki upean debyytin Jyväskylän karsinnassa 1 sijalle ja hän nähdään myös Nicole Willkins kisassa ja sm kisassa -163 cm sarjassa

Arvostan tiimini jokaista tyttöä ihmisenä ja kilpailijana. Myös itse opin jatkuvasti uutta itsestäni ja elämästä näiden tyttöjen kautta, he ovat iso ja rikas osa elämääni ja olen kiitollinen kun saan tehdä töitä näin hienossa porukassa.

Tytöt ovat eri ikäisiä, aitoja ihmisiä ja uskonkin, että meidän rikkaus on huumori, luottamus ja rehellisyys, meillä jokainen saa olla oma ihana itsensä. Yksi mottoni on "pienet asiat hyvin", se voi joskus väsyneenä ärsyttääkkin, kun valmentaja takertuu mukamas pieniin seikkoihin, mutta kokonaisuus ratkeisee meidän lajissa ja siksi myös ne pienetkin asiat pyritään tekemään mahdollisimman hyvin!  Aina on opittavaa, mutta kyllä leveä hymy valtasi kasvoni ja sydäntä lämmitti suuresti, kun sain katsomosta seurata, kuinka yhdessä hiotut, aluksi ehkä vaikealtakin tuntuneet asiat toteutui tyttöjen esiintymisessä ja fysiikassa huomaan kehitystä.

Kisareissut on aina ikimuistoisia ja hauskoja. On ollut matkan varrella kiva tutustua myös tyttöjen läheisiin. Perheen ja ystävien rooli ja tuki on kilpa-urheiliijalle tosi merkityksellinen. Ja jokainen arvostaa mukana elämistä! Kokonaisuus ratkaisee ja perhe onkin iso osa sitä, siksi minusta on tärkeää tutustua myös tyttöjen perheisiin.

Kilpailu on kovaa ja taso hyvin tasainen. Bäckärillä tunnelma on usein kuitenkin lepponen ja tytöt kannustaa toisiaan. Myöskin toisten menestyksestä iloitaan ja voittajaa onnitellaan. (pettymyksiäkin tietysti nähdään ja ne tunteet suotakoon). Alla meidän Marleen halaa oman sarjansa upeaa voittajaa- Henriikka Klemettiä.

SM ja Nicole Willkins kisa paikat on tullut jotakuinkin ilman verta, mutta ei ilman isoa hikeä ja kyyneleitä. Kiitos tytöt luottamuksesta ja hienosta omistaututumisesta lajille ja tiimillemme! Tästä on hyvä jatkaa!

Onnea kaikille sm, juniori / masters mm ja Nicole Willkins kisa paikan saaneille!

Nora

Menossa mukana