Team Nora

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /var/www/fs3/38/teamnora/public_html/includes/menu.inc).

POSE & MENTAL CAMP KIERTUE

Hiphurraa, vuosi kun vaihtuu alkaa monella kisakausi ja joillakin se on startannut jo aika päiviä sitte.

Itse siirryn kisakaudelle heti vuoden alusta. Tämä tarkoittaa sitä, että myös kisakorkkarit kaivetaan esille ja posetreenejä lisätään entisestään. Lavalla tapahtuvat asiat pyörivät mielessä lähes päivittäin. Mitä lähemmäs kisaa mennään , ajatukset harhailevat mitä erikoisemmissa asioissa ja yksi mitä moni kokee on jännitys. Jännitystä on erilaista ja jokainen meistä kokee ja elää sen eritavalla. Toinen purkaa jännittämisen rauhallisella olemuksella, toinen taas häslää miljoonaa ja joku voi mennä jopa niin kipsiin että puntaroi koko lavalle nousua.

Tänään omassa lukkarissani oli posetreenit ja venyttely. Tein ne Studio 90 :llä.

Haluamme yhdessä Fitneksessä kilpailevan Eve Pölläsen kanssa antaa vinkkejä esiintymiseen ja poseeraamiseen. Tahdomme että kilpailija löytäisi esiintymisestä ilon ja riemun. Kisapäivänä kroppa on hiottu viimisen päälle kuntoon ja silloin on aika näyttää kovan työn tulos. On tärkeää voida nauttia lavalla olosta. Jossain määrin väitän kyllä, että kilpalavoille hakeutuvan täytyy tykätä esillä olemisesta. Muuten koko touhu voi olla tahmeaa... ethän voi pakoilla itseäsi tai katsojia lavalla..

Olemme Even kanssa laittanut  tietotaitomme yhteen ja toteutamme POSE & MENTAL CAMP KIERTUEEN.  Tutustuimme Even kanssa toisiimme tänä vuonna.... missäs muuallakaan kun salilla, kun kumpikin veteli viimisiä treenejä ennen syksyn kisaa. Huomasimme aika pian olevamme samalla aaltopituudella ja näin meistä on tullut hyvät ystävykset. Meitä yhdistää positiivinen elämänasenne, ilo ja fitness. Pidimme taannoin jo yhdet posetreenit kimpassa, vastaanotto oli hyvä ja sen jälkeen tuli tiedusteluja myös muille paikkakunnille. Nyt kiertuepäivät on buukattu ja lyöty lukkoon. Aloitamme Helsingistä sitten Turku, Tampere ja Lahti. Katso tarkemmat tiedot www.teamnora.fi tapahtumista tai www.soulsisterz.fi

Tapahtuma on ensisijaisesti suunnattu Bikini Fitness ja Fitness kilpailijoille tai kisaa harkitseville. (Mikäli kilpailet tai olet kilpailemassa Body Fitnesissä kysy lisätietoja.) Myös Fitness Malli kisaa harkistevat , Tervetuloa!!

Leiripäivän aikana opetellaan esiintymistä kisalavalla, korkkareilla kävelyä, poseeraamista, kehonhallintaa, ilmehdintää ja hymyn tärkeyttä.

Lisäksi osallistujat perehdytetään mentaalivalmennukseen ja jokainen saa työkaluja oman henkisen hyvinvoinnin parantamiseen, erityisesti jännityksen hallitsemiseen sekä hyvän flow’n käynnistämiseen tilanteessa kuin tilanteessa. Mentaalivalmennuksessa käytetään NLP-tekniikoita.”

Ilmoittautumiset nora@teamnora.fi tai eve@soulsisterz.fi

TERVETULOA MUKAAN!!

Eve & Nora

Olen itse huomannut ja olen jutellut myös kilpasiskojeni kanssa, että dietillä löytää ja törmää mitä erikoisempiin tunteisiin , asioihin ja itsestään voi löytää ihan uusia piirteitä. Toiset niistä hyviä , toiset vähemmän hyviä. Tunneskaalaa on siis päivästä riippuen ihan laidasta laitaan ja laidasta toiseen laitaan. Ensi kertalaisen tämä voi yllättää. Yhä useampi nuori tyttö hakeutuu kilpalavoille, joka on mielestäni hieno tavoite. Saan uuden ammattini vuoksi olla paljon tekemisissä uusien kisaajien tai kilpailua harkitsevien kanssa.  Lajit kehittyy huimaa vauhtia ja on hienoa saada upeita uusia kilpailijoita lavoille. Valehtelisin jos väittäsin ettenkö joskus olisi huolissani nuorten tai ehkä hieman varttuneimpienkin tyttöjen henkisestä jaksamisesta.

Myös syömishäiriöistä puhutaan liian vähän, onhan se herkkä alue, mutta äärettömän tärkeä aihe!! Fitness lajeissa syöminen ja ruokaan liittyvät asiat ovat tosi isossa osassa. Jos on syömishäiriötaustaa (esim. anoreksiaa, bulimiaa tai ahmimista), ei näiden asioiden kanssa tosiaankaan ole leikkimistä! Itse kartoitan jokaisen asiakkaani kohdalla tämän ja osaan mielestäni melko hyvin lukea, jos syömisen kanssa asiat eivät ole reilassa.

Mielestäni jokaisessa fitness lajissa pitäisi olla ikäraja. Toivoisinkin että fitness valmentajat huomioisi kilpailijan henkisen jaksamisen ja pääkopan mukana pysymisen touhussa. Oli kyseessä sitten nuori tai varttuneempi kilpailija, kisadietti tai aika kisan jälkeen.

Kisatavoite täyttää hyvin kilpailuviettiä ja tuo haastetta sekä antaa tavoitteellisuutta sille mitä teet eli treenaat kovaa ja elät terveellisin elämäntavoin. Kisatavoite pitää tiukasti kiinni rutiineissa eikä päästä lipsumaan silloinkaan kun mieli meinaa olla erimieltä. Upeiden kisakuntojen takana on hulluna työtä, omistautumista lajille ja paljon yksinäisiäkin tunteja ja ajatustyötä oman tavoitteen eteen.

Jokaisen kilpailijan olisi hyvä oivaltaa että kilpatavoite , kovaa treenaaminen ja säännöllisesti, huolellisesti ja kurinalaisesti syöminen tehdään vain itselle. Se on monille intohimo ja elämäntapa. Sitä ei saa tehdä poikaystävän, ystävien , valmentajan tai muun lähipiirin vuoksi. Läheisilleen jokainen meistä on se sama "Pirkko" tai "Pekka", kisalavalle nousemisen ei pitäisi muuttaa käsitystä sinusta ihmisenä . Hyväksynnän hakeminen siis sitäkautta on täysin turhaa! Toki kisakunto ja kurinalainen elämä saa ihailua, mutta myös paljon kritiikkiä. Hienon kropan alla piilee kuitenkin se sama oma itsesi, kaikkine hyvine ja huonoine puolineen.

Oli muuten aivan ihana kyläillä tällä viikolla ystäväni luona, jonka kanssa on vierähtänyt useampi vuosi edellisestä vierailusta. Oli ihana huomata ja saada myös palautetta että mikään ei ole muuttunut... Jotkin asiat ei vaan muutu, yksi niistä on tosi ystävyys  <3 Arvostan itse entistä enemmän aitoutta, luotettavuutta ja välittämistä! Kiitos kaikille tärkeille kun olette olemassa!!

Joulu on oivaa aikaa ottaa kaikki ilo irti läheisistä ja viettää aikaa yhdessä!

Itse meinaan hengailla verkkareissa ja villasukissa ja viettää joulua maailman parhaan perheeni kanssa ja tavata maailman ihanimpia ystäviä <3

Ulkoilua ja saleilua unohtamatta....

Rauhaisaa joulua!

Nora

 

Menossa mukana