Team Nora

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /var/www/fs3/38/teamnora/public_html/includes/menu.inc).

Ollaan yhdessä parempia

Moikka Moi,

Kesä vihdoin tuli ja kunnolla tulikin, ihanaa! Meille Suomalaisille kesä merkitsee paljon ja osaamme arvostaa sitä, lyhyen kauden takia. 

Itse olen saanut ladattua aurinko energiaa jo valmiiksi "duracell luonteelleni" mukavasti perheen ja ystävien kanssa. Nautin eniten kun saan touhuilla auringossa kaikenlaista ystävien ja oman lapsen kanssa. Olen uinut paljon  stadikalla ja kumpulassa, mutta myös meressä. Ei ole kauaakaan, kun en todellakaan nauttinut merivedestä, uimahalleista puhumattakaan. Nykyisin olen kun pikku lapsi, joka sukeltelee ja ui ja millään ei malttaisi kotiin lähteä. Eilen sain lainata rantapelastaja pojilta pelastuslautaa ja pääsin vähän kikkailemaan sen kanssa. Sillä kun riittävästi kauhoo, saa olkapäihin kunnon poltteen :) 

Omassa ammatissani valmentajana on tärkeää pitää huolta myös omasta jaksamisesta, jotta voin antaa hyvää energiaa myös muille. Tiedostankin omat voimavarani kohtalaisen hyvin ja pyrin sen mukaan täyttämään kalenteriani. Tosin usein on tarjolla niin kivoja juttuja, että "EIN" sanominen voi olla hyvinkin haasteellista. Muistetaan kuitenkin että ylibuukattuna aiheutamme stressiä itsellemme ja emme ole parhaimmillamme muille. Hallitse siis kalenterisi, älä anna sen hallita sinua!

Eilen juteltiin ystävä porukassa kaikenlaista ja monenmoista. Erään tiimiläiseni mies, kertoi eräästä fudis valmentajasta jonka tärkein viesti joukkueelle oli ollut "TEHKÄÄ TOISISTANNE PAREMPIA". Minusta tuo neuvo, oli paras neuvo, jonka olen aikoihin kuullut. Nuo kolme tärkeää sanaa kattaa niin paljon ja pätee monella eri elämän osa-alueella. 

Olimme sitten missä tilanteessa tahansa, urheiluseurassa, fitness tiimissä, työpaikalla, yrittäjänä, perheen sisällä, parisuhteessa, ystävien kanssa tai muissa sosiaalisissa tilanteissa, jos pyrimme yhteen määränpäähän "tekemään toisistamme parempia", ei voi saada aikaseksi kun hyvää jälkeä.

Suomalaiset on ikävä kyllä usein kovin kateelista kansaa, on vaikea antaa kehuja toiselle ja varsinkin ottaa kehut vastaan. Meillä on kummallinen tapa aliarvioida itseämme ja jos saamme kehuja, alamme vähättelemään niitä. Terveellä tavalla tyytyväisyys omaan itseemme voisi lisätä myös hyväksyntää omaa itseä ja muita kohtaan. Voisimme varmasti myös antaa helpommin rakkautta muille, kun ensin opimme täysillä, ilman ylimielisyyttä rakastamaan itseämme. Vai mitä mieltä olette?

Kun ihmisten välinen "hiljainen kilpailu" vähenisi, saisimme entistä enemmän energiaa ympäristöstämme. Tosin on tärkeää kiinnittää huomiota kenen ja minkälaisten asioiden ja ihmisten kanssa aikansa viettää. Ihmisten välisiä kemioita on paljon, toisilla synkkaa heti ja jonkun toisen seurassa voi kokea olon hyvinkin painostavaksi ja energiaa vieväksi. Se on täysin normaalia ja sen voi minusta hyväksyä. 

Kannustamalla, kehumalla ja itse hyväksi havaittujen toimintamalleja kertomalla, voimme kuitenkin parantaa omaa ja lähipiirimme viihtyvyyttä . Tämä on tosi tärkeä seikka myös parisuhteessa, parisuhteenkin tarkoitus on tehdä toisesta ja toisen elämästä entistä rikkaampi, on osattava antaa tilaa toiselle ja toisen unelmille, parhaassa tapauksessa jokaisen meidän unelmat voivat yhdessä saada vieläkin suuremmat siivet. On osattava luottaa ja ihaninta olisi jos vierellä on ihminen jonka unelmat, arvot ja elämäntapa on samankaltaista kun omasi, silloin toisen täydentaminen on parhaimmillaan.

Samoin myös urheilu joukkueissa, tiimeissä, työpaikoilla ja myös yrittäjänä. On "joukkue" puhaltaa yhteen hiileen ja yhteinen määränpää on tehdä hyvää, on jokaisella jäsenellä kevyempi taakka kannettavana. Oikein verkostautuminen ja oikeiden ihmisten löytäminen ympärille on tosi tärkeää! 

Tämä teema sopii hyvin myös tärkeään hankkeeseen Elämän taidot kouluun, jossa olen mukana suurella sydämellä. Viemme yhdessä  urheilun kautta eteenpäin Suomen nuorille tarkoitettua Elämän taidot kouluun projektia, jossa tavoitteena on saada elämän taidot osaksi oppia kouluissa vuoteen 2020 mennessä. Hanke on Lasten oikeuksien tuki ry:n koordinoima nuorten ennaltaehkäisevään hyvinvointiin pyrkivä yhteiskuntavastuuhaaste.

Elämäntaitoja, joita yläkouluihin halutaan viedä ovat:

Onnellisuustaidot, Vahvuustaidot, Ihmissuhdetaidot, Ystävyystaidot, Tunnetaidot, Ajattelutaidot, Hyvinvointitaidot, Läsnäolotaidot, Unelmointitaidot ja Tyäelämätaidot. 

Järjestön suuri tavoite on saavuttaa 250000 nuorta seuraavan 5 vuoden aikana. Tämän myötä omistamme jokaisen urheilusuorituksemme lasten oikeuksille, Suomen nuorille ja heidän tulevaisuudelle. Voit tulla mukaan joukkueeseemme sosiaalisessa mediassa, kun liikut ota kuva ja laita #elämäntaidotkouluun.

Uskomme että tällä hankkeella voimme ehkäistä mielenterveysongelmia ja lisätä nuorten onnellisuutta ja sosiaalisia taitoja. 

Olen aikasemminkin kertonut, että tämä vuosi on omalla kohdallani täysin kisavapaa fitness lajeista.

Olen kuitenkin päässyt kilpailemaan Marttina ja Hengenpelastajat sarjaan, joka alkaa 9.9. Tämän lisäksi osallistun Team Hengenpelastajien kanssa Tough Viking Kisaan yhdessä Martina Aitolehden, Elina tervon ja Jasmine Tukiaisen kanssa. Tuo kisa/ tapahtuma lähtee 6.9 Helsingin Kaisaniemestä. Tiedossa on 12 km juoksua, matkan varrella tulee 15 haastavaa estettä esim. tulta, vettä, pystysuoraa seinaa, monkey barseja, jenkki futis pelaajia ja lopuksi erittäin korkea ja haastava ramppi, johon koko joukkueen on päästävä. Iltasanomat järkkäsi meille treenit käpylän kentällä, yhdessä Satsin ja Rostersin miesten kanssa.... ja HUH sanon minä. Hetken mietin, että mihin sitä on taas tullut lupauduttua. Ilon kautta sinne kuitenkin mennään ja uskon, että tiedossa on hieno mutta rankka kokemus. 

Kesä onkin mennyt tehokkaasti treenatessa. Fitness lajeja kun viimeiset vuodet olen harrastanut, on juoksu ollut vähäisempää. Juoksu treenit ovat koostuneet lähinnä mäkivedoista ja muista HIIT tyyppisistä treeneistä. 4 vuotta sitten tosin juoksin vielä puolimaratoonin eli jonkin näköinen taito ja kuntokin on tallella, mutta juosta nyt täytyy, se on selvä. Treenit ovat muutoinkin hyvin monipuolisia, tarvitsemme nimittäin nopeutta, voimaa, ketteryyttä ja rohkeutta.

Treenit kulkee ja mieli on hyvä! Olen aina tottunut liikkumaan tavoitteellisesti ja nyt olenkin näistä kisoista saanut hyvin tavoitetta itelleni joka työntää kivasti eteenpäin, myös omaa lajiani bikini fitnestä ajatellen, haluan pysyä koko ajan suht hyvässä kunnossa, jotta tulevista mahdollisista dieteistä tulisi helpompia.

Kesän aikana olen saanut rakennettua myös uuden ONLINE valmennukseni, joka tulee sivuillani www.teamnora.fi myyntiin 15.8 ja starttaa 1.9.2014. Rekisteröidy jo nyt ja lataa itsellesi ilmainen Mökki Fitti treeni.

Online/ netti valmennus on edullinen ja tehokas tapa saada loistavia tuloksia. Täysin aloittelijalle suosittelen kuitenkin aina Personal Trainingiä, jotta oikeat ja turvalliset liiketekniikat tulee opeteltua kunnolla.

Tämä ensimmäinen FITBODY valmennus on suunnattu jo salilla käyneille ihmisille. Jos haaveilet naisellisesta fitness kropasta ja olet valmis panostamaan itsenäisesti monipuolisiin treeneihin, on tämä valmennus sinua varten.

FITBODY 1 valmennus kestää 8 viikkoa, se sisältää ruoakavalion, salitreeni ohjelman ja lisäksi porras sekä mäki treeniä, jotka näyttelevät isoa osaa myös bikini fitness harjoittelussa. Korostan kuitenkin , että nettivalmennuksella ei voi kisalavalle mennä, se vaatii aina henkilökohtaisen pidempi aikaisen valmennus suhteen!! Valmennus jakson ajaksi saat käyttöösi liikepankin sekä keskustelufoorumin. 

Kaikki valmennukset ovat ostettavissa aina, voit siis aloittaa silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Online valmennuksen aikana on mahdollista ostaa myös yksittäsiä omia tai ryhmä treenejä salilla, portaissa tai mäellä tai muussa tarvittavassa paikassa.

Jatkossa on tulossa paljon erilaisia valmennuksia, myös kotitreenejä ja muita erilaisia ja uudenlaisia ONLINE valmennuksia, pysy siis kuulolla ja seuraa sivustoani tarkasti. ONLINE valmennukseni kasvaa koko ajan! ;) 

Toivottelen täältä lämpöpaahteen keskeltä kaikille iloista mieltä ja mitä ikinä teetkin, muista että "yhdessä voit olla vieläkin parempi" :) 

Nora

Menossa mukana