Team Nora

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /var/www/fs3/38/teamnora/public_html/includes/menu.inc).

" Muutos luo kehitystä"


Tämä viikko on ollut tärkeä ja merkityksellinen :)

Valmistuin toiseen ammattiini - Personal Traineriksi, joka on ollut suuri haaveeni jo pitkään! On mahtavaa päästä kunnolla itse työn kimppuun. Olen iloinen että asiakkaita on jo valmiina. Muutamien kanssa ollaan päästy ”pintaa raapaisemaan” jo ennen valmistumistani. Kuulun tyyppeihin ”se mitä tehdään, tehdään 100 lasissa tai sitten ei ollenkaan”. Siksi halusin käydä parhaan mahdollisen Persona Trainer koulutuksen ja saada hyvän valmiuden ammattiin, jotta voin toimia oikein.Koen olevani etuoikeutettu kun saan tehdä työtä josta todella nautin. Asiakkaani ja heidän tavoitteet ovat hyvinkin erilaisia, mutta jokainen tavoite on yhtä tärkeä! Haluankin kirjoittaa vähän ajatuksiani tavoitteista.

Elämässä, niin myös liikunnassa / harrastuksessa on hyvä olla tavoitteita. Valmennukseeni hakeutuvilla ihmisillä on melkein aina valmiiksi asetettu tavoite. Jos sitä ei ole, pohdimme sitä yhdessä ja asetamme päätavoitteen ja monesti myös välitavoitteita. Tavoitteen pitää olla realistinen ja toteutettavissa oleva. Se kannattaa kuitenkin asettaa suhteellisen korkealle ja kannustan aina myös kertomaan tavoitteesta mahdollisimman monelle. Näin tavoitteesta tulee konkreettinen ja entistä todempi. Esimerkki jonka FAST: in Olli Suominen aikoinaan antoi, on mielestäni hyvä: ”Tavoitteeni on maratonin juoksu”.. ei riitä!.. vaan.. ”Tavoitteeni on maratoni vuonna 2013 aikaan 3,5 h”. Eli tavoite on hyvä laatia mahdollisimman tarkasti. Se auttaa pysymään harjoitusohjelmassa ja patistaa treenin kimppuun silloinkin, kun sohva houkuttelisi enemmän.

Palkitsevinta on, kun viikkoviikolta ja kuukausi kuukaudelta huomaat olevasi lähempänä tavoitetta. On mieletöntä elää asiakkaiden mukana ja nähdä iloa, kun kunto etenee kohti omaa tavoitetta. Työni on todella palkitsevaa!!

Treenaan itse intensiivisesti ja aina kohti uusia tavoitteita. Pysyn myös elämän muilla osa- alueilla virkeänä kun asetan itselleni tavoitteita ja unelmia. Tavoitteet ja haaveet on tehty toteutettaviksi! Mutta mikään ei tule itsestään, kova työ palkitaan! Haluan kannustaa kaikkia kuuntelemaan omaa sydäntä ja menemään rohkeasti kohti omia tavoitteita ja unelmia! Joskus on jouduttava tekemään myös kipeitä valintoja ja ehkä luopumaan jostain vanhasta, jotta voi olla askeleen lähempänä uutta tavoitetta tai unelmaa.

Näin myös minulla. Olen luopunut jostain asioista, jotkin päätökset ovat olleet myös vaikeita ja aiheuttanut haikeutta, mutta olen saanut paljon uutta ja ihanaa tilalle.  Olen löytänyt oman juttuni ja siitä tositosi iloinen!

Isoa osaa omassa harjoittelussani näyttelee oma valmentaja. Itse saat loppupeleissä tehdä kaiken työn kuntosi eteen, mutta on tärkeää että on valmentaja, joka laatii ohjelmat ja pitää huolen suunnasta mitä kohti mennään. Valmentaja on myös iso tuki ja turva! Olen saanut loistavan valmennus pohjan ja oppinut huikeasti uutta kahdessa vuodessa, upeiden ihmisten kanssa. Kiitos Jutta ja Bull!

Nyt oli aika kuitenkin tehdä muutoksia myös sillä saralla. Uusi valmentajani on Jarmo ”Jamppa” Mäkelä. Olemme tunteneet jo useamman vuoden ja tiedän, että Jamppa tietää mitä tekee. Luotan häneen 110%. Valmentajani on Helsingissä ja pääsemme tapaamaan viikoittain, koen tämän tosi tärkeäksi! Yhteistyömme on potkaistu kunnolla käyntiin tällä viikolla ja ekat treenit on takana… huhhuh.. leuanvedot yms. osu ja uppos ja selkä tietää tehneensä! Odotan jo pelonsekaisin tuntein ensi viikkoa ja ensimmäistä yhteistä jalkatreeniä. Jalat ja ”bebajumppa” on aina näytellyt isointa osaa harjoittelussani ja valmentajan vaihtaminen ei tätä tosiasiaa muuta. Näin siis tulee olemaan jatkossakin ja entistä kovempana. Kyykyt, syvät sellaiset on ehdottomasti beba osaston kuningas liikkeitä ja niihin tuli ensimmäisessä ohjelmassa kaksi variaatiota lisää.

Viikonloppu alkaa huomenna. Kivaa säpinää on tiedossa ja fitnestelyä ei tule taaskaan puuttumaan.

Aloitan perjantai aamun GB Gymillä omalla takareisi treenillä. Sieltä suuntaan treenauttamaan meidän ihanaa Miss Suomea Sara Chafakia, Sara lähtee pian Miss Universum kisoihin Las Vegasiin edustamaan Suomea. Ja saamme olla varmasti hänestä hyvin ylpeitä! Iltapäivällä tapaan tulevaisuuden mahdollisia Bikini Fitness kilpailijoita.

Lauantaina onkin Team Noran ensimmäiset posetreenit. Tiedossa on korkkarikäveelyä ja varsinkin T-kävelyä , poseerausta, esiintymistä ja saamme mukaamme myös posetreenin päätteeksi Fitness SM 3, ihanan Eve Pölläsen. Eve tulee kertomaan esiintymisestä, ilmeistä, itseluottamuksen vahvistamisesta ja teemme myös NLP mielikuvaharjoituksia. Tulossa loistava lauantai :) Vielä voi ilmoittautua mukaan nora@teamnora.fi

Nevernevernevernever give up!!

Asettakaa elämän pieniä ja suuria tavoitteita! Uskokaa niihin ja itseenne!

Olkaa rohkeita, muutos luo kehitystä!

Nora

Menossa mukana