Team Nora

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /var/www/fs3/38/teamnora/public_html/includes/menu.inc).

Motivointia

Tervehdys :)

Aluksi KAUNIS KIITOS teille joilta olen saanut palautetta! Olen iloinen jos voin motivoida kirjoituksieni tai oman elämänasenteeni kautta ihmisiä terveellisempaan ja parempilaatuiseen elämään!

 

Olet sitä mitä tunnet ja ajattelet, se mitä tunnet ja se mitä ajattelet, kasvaa.. positiivisella elämänasenteella vedät puoleesi hyviä asioita, negatiivisella vaihteella taas negatiivisuus kasvaa. Vetovoiman laki... Tämä on juttu, jonka pyrin pitämään mielessä joka päivä!

Uskon että jokaisesta unelmasta voi tehdä totta. Oli unelma sitten parempi body tai jotain ihan muuta, kaikki on saavutettavissa, jos tarpeeksi paljon haluat ja uskot riittävästi itseesi. Unelmien eteen toki joutuu tekemään usein paljon työtä ja mikään ei ole valmista yhdessä yössä.

Kun kuljet kohti unelmia, joudut ehkä myös luopumaan jostain. Se voi olla isoa tai ihan pientä, esim dietillä joudut jättämään kahvileivoksen väliin ja tyytyä pelkkään kahviin. Itse olen kerran luopunut kodistani ja monesta tavarastani, jotta pääsin toteuttamaan unelmani useamman kuukauden thaimaassa asumisesta. Ja nyt taas kisadietillä olen viikottain tilanteissa, jossa puntaroin itselleni tärkeimmät asiat. Ja on sanomattakin selvää, että kisaan valmistautumista en halua pilata. Menneellä viikolla oli Selviytyjien Pressi ja sen päälle koko tuotannon ja kilpailijoiden karonkka. Arvatakkin saattaa, että noista kemuista ei ruokaa ja juomaa puuttunut. Siltikin päätin tottakai mennä mukaan juhliin, mutta autolla ja omien eväspurnukoiden kanssa. Onneksi niissäkin piireissä tiedetään ja ymmärretään touhuni :)

Minnan kanssa taistelemme keltaisten jengissä. Selviytyjät alkaa 21.2

Gyylissä (Bulevardilla) Ansku loihti ihanan kampauksen. 

Ansku lupasi nyt myös blogin lukijoilleni -15% alennuksen maaliskuun loppuun asti. Mainitse varauksen yhteydessä "Nora".

  

Make - Up Studio Niina Orell in käsialaa oli meikkini. Niinan meikit on todella pro! 

Iso kiitos Anskulle ja Niinalle tästä lookista! Sekä HiusExtra Heinilälle Hair Talki erinomaisista hiuksista, jotka sopii loistavasti hennolle hiukselle ja pysyy hyvin!

Palaan vielä hetkeksi aiheeseen "unelma"..

Epävarmuuskin voi tulla puskista yllättämään, mutta aina kannattaa pitää mielessä, että lähtökohtaan voi useinmiten palata mikäli tarvis vaatii. Mitään ei voi saavuttaa ellei joskus kokeile rajojaan ja joskus ota riskiä. 

Isältäni olen oppinut kuuntelemaan omaa sydäntä, tarkkaan kun kuuntelee, niin oma sydän sanoo aina jotain. Sitä kun kuuntelee ja sen mukaan rohkeasti toimii, silloinkin, kun jokin muu asia tai ihminen yrittää sitä horjuttaa, on useinmiten oikealla tiellä ja kohti parempi laatuista elämää. 

Jos puhutaan diettaamisesta on tärkeää pystyä pitämään mieli lujana silloinkin kun kaveri yrittää houkutella johonkin muuhun tai kun juhlissa ruokaa notkuvat seisovat pöydät suorastaan huutaa nimeäsi. Näilläkin hetkillä on hyvä hetkisen kuunnella itseään ja miettiä miksi olen lähtenyt dietille, oli se sitten kisadietti tai laihdutuskuuri. Usein kun pysähtyy ja miettii miksi ottaisin ja pilaisin suunnitelmani, tuntuu mielitekokin toisarvoiselta. Hyvää hetkeähän ei dietille ole, pitkin vuotta on juhlia ja tilaisuuksia mihin ruoka kuitenkin oleellisesti kuuluu, lähtien ihan jo usean työpaikan kahviosta tai lounasravintolasta. On siis ensi sijaisen tärkeää pitää omat ruuat aina mukana, aluksi sitä voidaan ihmetellä juurikin esim. siellä työpaikalla, mutta nopeasti työkaverit tottuu omiin kuvioihisi ja siihen ei enään kiinnitetä huomiota, paitsi että moni muukin innostuu ja haluaa tietää lisää ja monesti kokeilla itsekkin. Jos koet tuon huomion epämiellyttäväksi, ei ole väärin jos et halua siitä juurikaan puhua, kenellekkään emme ole tilivelvollisia mitä milloinkin syömme ja varsinkaan miksi syömme, niinkuin syömme. Kysymyksiä ja kehotuksia myös kuulee... etkö voisi muka yhden keksin ottaa tai oisko se nyt niin paha, jos yhden kerran söisit. Ei varmaankaan olisi, mutta itse kuittasin tuon kaltaiset puheet aikoinaan sanomalla, voisin kyllä, mutta en halua.

Siltikin diettiä miettiessä on hyvä miettiä hiukan ajankohtaa ja sen aloitusta. Tällä valmistat myös itseäsi dietille henkisesti. Kerkiit hankkia tavittavat ruoka-aineet ja mahdolliset lisäravinteet, joita dietillä tarvitset. Dietillä kannattaa aina muistaa, että maltti on valttia, kovin isoissa painonpudotuksissa ensimmäisillä viikolla voi lähteä jo useampikin kilo, mutta maltillisemmissa ja kroppaa säästävissä dieteissä hyvä keskiverto viikko vauhti on noin 1 kg. Varsinkin jos puhutaan kisadieteista, jos viikkovauhti rupeaa olemaan reilun 2 kilon luokkaa voi olla varma, että lihaa sulaa rasvan mukana, ja se ei tietenkään koskaan ole toivottua. Myös ihon pysyminen dietin mukana on itselleni entistä tärkeämpää. Hoidankin sitä erilaisilla vartalohoidoilla ja laadukkailla voiteilla. 

Jos ja kun, useinmiten dietillä tulee myös viikkoja jolloin paino putoaa hitaammin, on silloinkin hyvä pysytellä rauhallisena ja yrittää välttää turhaa häsläämistä. Muutama päivä kun kuluu, näyttää vaakan lukema taas jotain uutta. Nämä ovat hetkiä jolloin mieli voi jälleen yrittää tehdä kepposia ja epätoivon olo vallata fiiliksen, silloin on hyvä ottaa puhelu omalle valmentajalle, personal trainerille tai vaikkapa hyvälle ystävälle joka palauttaa takasin maan pinnalle :) Yksistään saattaa mieliteot saada vallan tai pinna kiristyä, syy on vähintäänkin ohjelmissa joita noudatat tai jos ei ohjelmissa niin epäilet helposti ohjelmien antajaa, koska johonkinhan se turhautuminen pitää purkaa :) On hyvä kuitenkin muistaa se maltti ja hoitaa annetut treenit ja laadittu ravinto-ohjelma mahdollisimman tarkasti. Jos dietin on laatinut ammattilainen, on ne testattu käytännössä ja ne kyllä toimivat!

Muistan itseni kohdalla erään tilanteen ensimmäiseltä kisadietiltäni, jossa parskaali- broileri seos ei vain meinannut pudota sitten millään, soitto valmentajalle ja...palaute oli kylmä "haluatko ja kuinka paljon haluat sitä mitä tavoittelet" ..selvä jatkan siis näillä :) 

Ja edelleenkin syön parsakaalia melkein 360 päivänä vuodessa, koska nykyisin ymmärrän myös sen, että se on hitsin hyvä raaka-aine tukee diettiä hyvin! Kannattaa siis myös kysyä jos jokin mietityttää ja ottaa selvää miksi teet niinkuin se on laadittu ja miksi syöt sitä mitä on laitettu listalle. Kaikki on useinmiten perusteltua ja kaikella on jokin pointti. Kun itse ymmärrät, on helpompi myös pysyä sovitussa. Myös pieni vilkaisu yläasteen anatomian kirjaan ja lihaskarttaan voi avata monta asiaa taas treenin puolelta, kun ymmärrät lihaksistosi tulee sen kehittämisestä vieläkin mielenkiintoisempaa. 

Myös monipuolinen treenaaminen paitsi parantaa motivaatiota, niin myös muokkaa vartaloasi haluttuun suuntaan. Itse suosin nykyisin enempi yhä monipuolisempaa harjoittelua, koska erilaiset ärsykkeet antaa erilaisia haasteita lihaksistolle ja liikkuvuudelle.

Lauantaina kävin Trainers 4 You:n kahvakuula koulutuksen. Ohjaajana oli Kahvakuula Guru Tuomo Kilpeläinen. Päivä oli antoisa ja opin paljon uutta jota aijon jatkossa hyödyntää omissa treenissä mutta tuon liikkeitä ehdottomasti myös valmenttavilleni.

    

Sunnuntaina suuntasin treenini Malminkartanon reilun 400 rappusiin ja niiden jälkeen tiesin, että viikon kaikki treenit oli pulkassa, kroppa tiesi tehneensä!  :)

Tuo Malminkartanon reissu melkoisessa tuulessa oli taas hetkiä jolloin kaikki blingbling ynnä muu lavalla nähtävä upeus oli kaukana. Ja tätä se suurimmaksi osaksi on, lavasäteilyä on vain muutaman päivän vuodesta. Minulla pääpointti koko touhussa on hyvän kondiksen hakeminen, kovaa treenaaminen ja kilpailuvietti ja haaste joka vie eteenpäin! Nautin näistä fiiliksistä ja olen koukussa kovan treenin antamaan tunteeseen. Lavalla se kaikki kova työ ikäänkuin palkitaan ja se on päivä jolloin nähdään työn tulos..koukuttavaa sekin :)

 

    

Viikonlopun kruunasi Disney on Ice ja prinsessa teema, joka uppoo aina :)

 Ja ruoka-ajoista ja varsinkin omista ruuiasta pidetään kiinni, missä ikinä liikunkin :)

Energistä viikkoa, älkää antako mielen tehdä kepposia vaan seuratkaa omaa punaista lankaa!

TSEMPPIÄ JA LUJAA MIELTÄ!

Nora

Menossa mukana