Team Nora

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /var/www/fs3/38/teamnora/public_html/includes/menu.inc).

Marraskuun mietteitä onnellisuudesta

Tervehdys,

Miksi odottaa vuoden vaihdetta tehdä tavoitteita tai ajatella että alotan sitten vuoden vaihteessa?

Joulun aika on vain muutaman päivän ja uusivuosi vain yhden päivän.. jatketaan siis treenejä, syödään terveellisesti ja säännöllisesti. Itseasiassa näiden tärkeys korostuu koska loppuvuosi on juhlien ja sitä kautta herkuttelujen aikaa. Kun arjen pitää puhtaana ja muistaa liikkua, voi pikkusen höllätä otetta viikonloppuna, jos tilanne sitä vaatii. Älä siis sorru ajattelemaan "aloitan tai jatkan sitten tammikuussa"...miksi tekisit näin?

Omat tavoitteeni on kehittää voimatasoani, joka ei ole fitness/bodaus tyyppisessä treenissäni päässyt kehittymään. Haluan saada räjähtävää voimaa lisää ja kehittää oman kehon voimaa (leukoja on saatava tulevaisuudessa myös useampi  :) ) Juurikin oman kehon voima on mielestäni sitä todellista kovaa kondista! Haluan myös säilyttää treeni ilon ja motivaation! Olenkin saanut ihania uusia treeni kavereita, monipuoliset treenit ja hyvä valmentaja antavat tähän myös hyvät puitteet.

Ihminen on yksi suuren suuri kokonaisuus jossa kaikki lähtee ajatuksistamme, asenteistamme eli mielestämme. Kun ymmärrämme paremmin itseämme ja oivallamme käyttäytymistämme, pystymme myös paremmin säätelemään valintojamme kohti onnellisempaa, tasapainoisempaa ja terveellisempää elämää.

Jotta voimme tehdä muutoksia, on tehtävä muutoksia! Olisi opittava ymmärtämään sitä mitä emme ymmärrä itsessämme, kuulostaa monimutkaiselta mutta pienellä pohdinnalla, se ei oikeestaan ole kovin monimutkaista.

Pysyvia elämän tapa muutoksia haettaessa, on tärkeä lähteä pohtimaan omaa nykytilannetta, omia asenteita, arvoja ja olettamuksia. Muutoksen keskellä joudumme myös luopumaan jostain, ehkä tavoistamme tai jostakin ajatuksistamme. Muuttamalla totuttua toiminta mallia, voikin saavuttaa tuloksia joihin ei ennen ehkä ole yltänyt.

Haluamme Mikko ja Krista Hakkaraisen kanssa antaa motivaatiota ja ohjeistusta nykytilanteestasi ja opastaa parempiin valintoihin, niin treenin, ravinnon kun mielenkin suhteen. Järjestämme Super Saturday treenileirin 23.11.2013 klo 9-17 Helsingin Herttoniemessä.

Mikko valmistautuu kevään "shortsi sarjaa" eli Men`s Physique kilpailuun, Mikolla on myös vahvaa taustaa Thai Boxingista, yleisurheilusta ja hiihdosta.

Krista on sairaanhoitaja, hän siis vastaa terveyteen liittyvistä asioista ja rentoutus harjoitteista.

Krista on myös erikoistunut ihon pistoshoitoihin.. Ryppyjen hoito, huulten täyte aineet jne. Aikoja hoitoihin voi tiedustella puh. 0445886674

Tule oppimaan uutta ja löytämään itsestäsi treeni voimaa , jota et ehkä tiennyt olevan olemassakaan, Tervetuloa mukaan!

Olen viime aikoina havahtunut useaan otteeseen arjen keskellä onnellisuuteeni. Onni on ihan pienissä tai oikeestaan hyvinkin suurissa asioissa. Perheessä, ystävissä, työssä, harrastuksissa. Arkikin voi olla yhtä suurta seikkailua jos siihen vain oikein asennoituu! 

Tulen myös äärimmäisen onnelliseksi nähdessäni toisten onnen ja ilon. Omassa arjessani nään lapseni uusia taitoja, asiakkaitteni onnistumisia ja uusien voimien löytämistä. Terveet ja auttavaiset vanhemmat on suuri voimavara!

Ystävät saavat minut iloiseksi joka viikko, se huumori, se arjessa mukana eläminen, asioiden jakaminen ja vaikeissa päätöksissä tukeminen mutta myös suorien sanojen sanominen silloin kun itse ei tunteiden vallassa niitä pysty tai haluaisi huomioida. Se on tosi ystävyyttä ja välittämistä! Viime viikolla herkistyin itkuun parhaan ystäväni onnesta kun pieni kummityttöni syntyi. Vastasyntynyt lapsi on suuri ihme, vilpittömyys ja rakkauden voima on jotain todella suurta!

Teen töitä paljon ja pidän vapaata harvoin. Kerran kuussa suon itselleni pienen hemmottelun hiusten ja kynsien laiton puitteissa. Luulisi että kun treenaa paljon, ei hiuksiin ja kynsiin tarvitsisi satsata, mutta juuri siksi ne haluankin hoitaa säännöllisesti. Kun ne hoidattaa, ei niihin 3-4 viikkoon tarvitse juurikaan kiinnittää isompaa huomiota.

Olen siirtynyt pitkistä rakenne kynsistä lyhyisiin geelilakattuihin kynsiin, käyn ne Salon Milagrossa laitattamassa, lakka pysyy 3 vkoa kynsissä, on siis super helppo!

Hiuksissa suosin HiusExtra Heinilän hiuksia, ainoat hiusten pidennykset jotka minulla pysyy! Itse suosin teippi hiuksia, niillä saa myös kivoja värivivahteita käyttämällä useampaa eri väriä. 

Jokainen meistä rakentaa oman onnensa, kaikkeen emme voi vaikuttaa, mutta hyvin moneen asiaan kuitenkin voimme. Mitä sinä sallit itsellesi? Mitä vaadit itseltäsi? Mitä annat tapahtua itsellesi? Kannatko mukanasi asioita, joita ei ehkä tarvitsisi kantaa?

On rohkeaa vaatia onnea ja vaatii rohkeutta päästää irti asioista jotka eivät tee meitä onnelliseksi. Pelko varjostaa usein asioiden etenemistä, pelätään hylätyksi tulemista, oman arvon menettämistä, työpaikan tai läheisen ihmisen menettämistä jne... Tavoittelemalla omaa onnea on uskottava itseensä ja uskallettava kulkea omaa tietä.

Määrää omasta onnestasi ja ole itsesi pomo!

Nora

Menossa mukana