Team Nora

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /var/www/fs3/38/teamnora/public_html/includes/menu.inc).

Love Your Body!

Sisäinen kauneus on aina kauneinta! Sisäinen kauneus muodostuu mielestäni ystävällisyydestä, välittämisestä, toisen kunnioittamisesta, heikompien puolustuksesta ja vilpittömyydestä. Mutta myös jos olet itsesi kanssa sujut, huokuu se myös ulospäin.

Suuren sydämmen omistavt henkilöt erottuvat joukosta yleensä aika pian!

Sisäisen kauneuden lisäksi valehtelisin jos väittäisin, etteikö myös ulkoinen kauneus merkitsisi.... ainakin itselleni. Moni nainen rakastaa kaikkea kaunista ja kimaltavaa ja mitä ihmeen pahaa siinä on jos haluat panostaa itseesi. Kun olet sujut itsesi kanssa ja viihdyt kropassasi, viestit myös ulkopuolellesi itsevarmuutta ja hyvää oloa. Kaikkein tärkeintä, että viihdyt itse sellaisena kun olet! Toki siistillä olemuksella kunnioitat myös kanssa olijoita ja eläjiä...perhettäsi, ystäviäsi, asiakkaitasi jne.. En tarkoita tällä että pitäisi olla kilo meikkiä naamassa, mutta perus siisti ja ennenkaikkea puhdas olemus kyllä huomataan! 

Olen toiselta ammatiltani kosmetologi ja olen työskennellyt melkein puolet iästäni kauneuden parissa. Siksi näppini ja silmäni hakeutuu edelleen uutuus tuotteisiin ja haluan olla ajanhermoilla mitä uutta kauneudenhoito markkinoilla tapahtuu.

Kosmetologin ammatistani on ollut yllättäen hyötyä myös nykyisessä ammatissa, nimittäin iho on ihmisen suurin elin ja viestii usein sen kautta ihmisen sisäisestä ja myös fyysisestä kunnosta. Monesti diettien yhteydessä myös iho reagoi, joko rasvottumisella, kuivumisella tai veltostumisella.. Tämä johtuu puhtaasti siitä että elimistö puhdistuu kuona-aineista ja se tulee ulos usein myös ihosta. Toisaalta taas olen kiinnittänyt huomiota myös fitness urheilijoiden ihoihin... monesti kisasta toiseen ja dietistä uuteen diettiin aiheuttaa väkisinkin pienen stressi tilan kehoon ja myös ihoon, aineenvaihdunnan ja myös hormoonitoiminnan muutoksia ilmenee, joka voi yllättää monenkin, aijemmin hyvä ihoisen henkilön. 

Tällä dietilä olen itsekkin kiinnittänyt huomiota entistä enemmän ihon kunnon ja varsinkin kiinteyden hoitamiseen. Hoidan sitä Salon Milagrossa kosmetologilla. Sen lisäksi tietysti päivittäiset ja viikottaiset rutiinit, mutta myös Kollageenia ja hyoluronihappoa olen alkanut käyttää sisäisesti. Tämä tuote on yllättänyt itseni täysin! Iho on heleämpi ja kosteampi, joka taas väistämättä vaikuttaa ihon kiinteyteetn. Myös hiukseni ovat ihan eri tuntuiset.

Kollageeni muodostaa noin 70% ihostamme ja sen ansiosta iho pysyy joustavan ja vahvana. Iän mukana kuitenkin kollageenin ja tärkeän hyoluronihapon tuotanto laskee ja iho alkaa veltustumaan, kuivumaan ja sitä kautta rypistymään. Näitä reaktioita saattaa nopeuttaa myös dietit ja siksi haluan huomioida myös tämän seikan.

Käytän Biotechin hyoluronic & collagenia. Sitä saa geevoima.fi / Body action liikkeistä saatavaa.

Nyt puhutaan paljon aineenvaihdunnasta ja hormoonitasapainosta fitness elämäntapaa harrastavien keskuudessa. Eikä turhaan! Ongelmat lienee yleisiä ja ainakin itse naisena haluan tiedostaa myös nuo asiat. Kohtuus siis kaikessa! Pelkäämään fitness elämäntapaa ei nyt kuitenkaan tarvitse ruveta. On vain hyvä tiedostaa että asiat tehdään oikein ja että ruokavaliot sisältää riittävästi myös hiilihydraattia ja rasvoja. Kisadietit toki ovat asia erikseen, jossa kroppaa viedään äärimmilleen. Niiden kohdalla on mielestäni hyvä miettiä, kuinka usein diettaa, kuinka usein siis on järkevää kisailla, kuinka nuorena tai toisaalta vanhana pistää itsensä kisadietille, jossa kroppa viedään äärimmilleen. Kovin nuori nainen ei välttämättä tätä tosi seikkaa tule ajattelleeksi.

Lihastohtorilta tuli muutama päivä sitten hyvä blogi kirjoitus aiheesta.

Kenenkään kroppa ja mieli ei kestä vuodesta toiseen diettaamista, on siis tärkeää muistaa kuunnella kroppaa ja mieltä, myös dietillä!! 

Kroppaa ja mieltä voi loistavasti hoitaa kosmetologin, hierojan tai kampaajan luona. Pienikin panostus itseensä piristää mieltä ja tekee itsevarmemman olon.

Itse liikun paljon ja saatan käydä parhaimmillaan päivän aikana 3 kertaa suihkussa. Suosin muutamia helppoja tuotteita ja kauneus kikkoja. Neljää en vaihda.. Egypt Wonder - Aito, luonnollisen rusketuksen antava maajauhe, huulikiillot, Hair Talk hiusten pidennykset ja Rakenne kynnet.

Egypt Wonder on aitomaajauhe jossa on vain yksi sävy, joka soveltuu kaikille ihoille, väri on luonnollinen, mitä enemmän sitä laitat sen tummempi siitä tulee. Aurinko puuteriin verrattuna EW on luonnollisempi vaihtoehto. Egypt Wonderia saa ainakin Stockmannilta ja Sokokselta. 

Olen täysin koukussa myös Hair Talk hiustenpidennyksiin, joihin tutustuin noin vuosi sitten Gyylissä, jossa käyn laittamassa hiuksiani. Hair Talk on ensimmäinen teippi hiustenpidennys joka pysyy hiuksissani. Haluan aina kertoa Hair Talkeista koska tiedän, että moni törmään samaan ongelmaan kun minä aijemmin..teippi hius ei pysy. 

Hiustukku Heinilän- Hair Talk teippipidennysten teipit on super ohuita ja niitä tuskin huomaa hiuksissa, itse hius on myös luonnollista ja helposti käsiteltävää. Ja mikä  parasta, vaikka peset, kiharrat, suoristat, pidät ponnaria jne..hiukset eivät kulu, eikä "räjähdä" päähän!

Hiukset on mielestäni naisen "kruunu" ja siksi tärkeässä roolissa. 

Ihon ja hiusten lisäksi näkyvillä on kädet ja kynnet.

Saan paljon kehuja kynsistäni ja voinkin lämpimästi suositella Salon Milagroa ja Mannaa. Kynnet pysyy 5 vkoa iskemättömänä ja se väri ja hile vaihtoehto mitä Mannalta ei löydy, niin sitä ei varmasti tarvitakkaan. Värejä on satoja..

Salon Milagrossa saa myös takuu varmat päikkärit Minna- kosmetologin käsittelyssä.

Itse valitsen viimeksi lemppari tennarien mukaan kullan väriset kynnet.

(Kullan väriset tennarit on Sunny`silta)

Viikonloppu on ovella, rentoutukaa, kuunnelkaa kehoanne ja panostakaa ihmiset rohkeasti itseenne. Se piristää mieltä!

Nora

 

 

Menossa mukana