Team Nora

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /var/www/fs3/38/teamnora/public_html/includes/menu.inc).

Liikkumaan MARS !

Aurinkoinen tervehdys,

Tovi on vierähtänyt edellisestä, johtuen siitä, että olen saanut olla liikkeellä konkreettisesti upeiden jumppaajien kanssa. Kaiken vapaa-ajan pyhitän lapselleni sekä kevään fitness classic kilpailuun valmistautumiselle. Treenimäärä on lisääntynyt entisestään ja se vaatii oman ajan. Haluan aina keskittyä treeniini täysillä ja siksi sille on varattava hyvin aikaa. Hyvä viikko suunnittelu auttaa tässä, mutta myönnettäköön että kisakaudella juuri muuhun ei jää aikaa. 

Lapsen kanssa puuhastelu on parasta vastapainoa kaikelle muulle. Viikonloppuna ponkasimme pitkästä aikaa suosikki pelimme Hohto Mini Golfin pariin, kävimme myös hiukan haistelemassa kevään tuulahduksia kaupoilla. Ja tarttuihan siltä mukaankin jotain pientä kivaa ja Robinin elämänkerta DVD on nyt kaupoissa, olimme myös ensiilta keikalla, mutta pakkohan tuo oli kotiinkin saada.

Onnistuin muuten myös saamaan syksyn Cheekin keikalle lipun itselleni ja ystävälleni. Kivaa! Tykkään Cheekin musasta ja saan siitä hyvää fiilistä mm. treeneihin. Niissä biiseissä on hyvää sanomaa ja miehellä tuntuu olevan älli päässä ja sydän kohdillaan. Ilmaiseksi ei sekään menestys varmasti ole tullut. Iso työ on palkittu! Arvostan!

Edellisen kirjoituksen jälkeen olen kerinnyt olemaan monessa mukana. Se mikä on ihaninta huomata ja todeta, liikunnan ilo ei katso ikää, sukupuolta, kokoa tai mitään muutakaan. Jos siis olet jämähtänyt liian pitkäksi aikaa sohvan nurkkaan ja lenkkipolut tai kuntosali huutelee yhtään nimeäsi, nouse äkkiä ylös ja muuta ajatus todeksi.. Jo tänään!

Haluan muistuttaa, että salille saa mennä ihan kuka tahansa, ihan milloin tahansa. Ähiseviä "salimörököllejä" ei kannata jännittää, he ovat niin uppoutuneita omiin body hommiinsa, että heillä ei ole aikaa tsuumailla muita salilla olijoita, ja vaikka olisikin,  pahalla siellä ei katsota, päinvastoin! Myöskään ei kannata miettiä niitä parhaimman näkösiä kanssa "pirkkoja". Hekin ovat tulleet joskus siitä salin ovesta ensimmäisen kerran sisään, he ovat aukoneet vain sitä ovea jo senverran usein,  että sen näkee ulkokuoresta ja upeista vartaloista. Eli älä ota kaunista ja hyvä kroppaista naista uhkana, vaan anna heidän motivoida itseäsi, monen kauniin kuoren alla asuu myös isoja ja auttavia sydämmiä. 

Olen saanut treenauttaa eri ikäisiä aloittelijoita, fitness kilpailijoita, kotiäitejä, kamppailu lajin harjoittelijoita , miehiä, naisia ja kaikkea siltä väiltä. Yksi asia yhdistää näitä kaikkia, suurenmoinen motivaatio ja halu kehittyä ja ylittää itsensä. Ja sen myös moni on tehnyt! Hienoa! 

Olen jostain jo kerinnyt saamaan kovaa treenauttavan naisen leiman( ja kyllä varmasti muutamat hullun paperitkin on tullut siinä sivussa), mutta en ole siitä yhtään pahoillani. Päinvastoin, kaiken sen ison työn takana , kun näen ihmisistä sen ilon kun oma luultu voimaraja on ylitetty, on todella palkitsevaa! Tapani on treenata kovaa ja haluan luoda uskoa myös toisiin, itsensä pystyy ylittämään ja se jos mikä palkitsee. Tiedän että meidänkin alalla on Personal Trainereitä jokaiseen makuun ja niin pitää ollakkin, jokainen varmasti löytää itselleen sopivan valmentajan ja tyylin treenata. Minun pakeille pyrkivät ovat suurimmaksi osaksi kovaa treenaavia ja se ei katso ikää... Siitä olen iloinen! 

Jokaista Personal Trainerin kanssa treenaavaa muistutan, että luota valmentajaasi, hän varmasti osaa arvioida voimavarasi ja auttaa sinua tarpeen tullen, et jää jumiin siis laitteisiin tai muuta vastaavaa. Suosittelen myös rohkeasti jatkamaan sarjaa niin kauan kuin valmentajasi toisin määrää, sarjoja ei siis jätetä kesken , eihän!

Sain ilon treenauttaa Kunto Keskus Saluksen henkilökuntaa Järvenpäässä. Kiitos kivasta päivästä ja tsemppiä kaikille ! Joskus on myös hyvä ottaa treenejä kolleegoilta ja heittäytä itse täysin treenin vietäväksi. Näin kävi Järvenpäässä ja salin lattialla kirjaimellisesti kontattiin jalkatreenin jälkeen. Hyvä te! :)..Palaan asiaan ;)

Pyörähdin myös Hanna Saarion kanssa taas Salon Gym & Fitness Centerissä, senkään talon sisältä ei ruutia puutu, tajuton taistelutahto ja itsensäylittävä meininki, niin salilla kun kilpailijoiden kanssa posetreeneissäkin. Jatkakaa samaan malliin! Lupasin palata, jos missään ei seuraavana päivänä tunnu, mutta uutta reissua ei tarvittu! :) Palaamme asiaan Hanna kanssa :) Tsemppiä ja terveisiä myös sinne!

Fitness Classic lähestyy ja korkkarit ovatkin olleet jalassa useita tunteja, kun poseerauksia ollaan hiottu omalla kohdalla ja olen auttanut myös muita.

Tämä kisa tuleekin olemaan ihan uudenlainen, koska kisassa on mukana myös oman Tiimini Team FitStarsin valmennettavia. Jännää :)

mm. Riikka Kesseli. Riikka edustaa kisassa yhteistyökumppaniansa Team Sport Lifea ja kilpailee pitkässä sarjassa.

   

Myös Anniina Weckman kuuluu tiimiini ja edustaa myös Team Sport Lifea lyhyessä sarjassa (kuvassa myös syksyllä kisaava Milla Kelahaara)

Olimme tyttöjen kanssa IFBB:n , Bikini Fitness- Maailman mestari, Ifbb Pro Anna Virmajoen leirillä. Kiitos Annalle vielä kivasta ja hyvästä leiristä! Oli kiva tavata tuttuja ja uusia kilpailijoita.

Tänään tytöt pääsivät tapaamaan myös toisiaan, kun vietimme yhdessä kivan päivän Kunto Saluksella, tiimipäivän merkeissä. Kaikki käytännön asiat tuli vielä käytyä läpi konkreettisesti mm. tärkeä kisaväri. 

Kisavalmennukseni on intensiivinen ja haluan panostaa tyttöjen tärkeeseen , ehkä yhteen ikimuistoisempaan kokemukseen kaiken apuni ja tukeni. Tästä syystä en tällä hetkellä pysty ottamaan uusia tyttöjä valmennukseen.

Voin jälleen todeta, että toteuttakaa unelmia, olitte sitten minkä ikäisiä ja kokoisia tahansa.

Kaikki on mahdollista, se yksi liike voi muuttaa koko elämäsi! Näin kävi minulle, kun kaksi ja puoli vuotta sitten otin yhteyttä ihanaan Jutta Gustafsbergiin ja tv:ssäkin kovaa, mutta painavaa faktaa puhuvaan Jari "Bull" Mentulaan... laji on vienyt täysin mukanaan!

Aurinkoista viikkoa!

Nora

 

 

Menossa mukana