Team Nora

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /var/www/fs3/38/teamnora/public_html/includes/menu.inc).

Kynnet ja Ripset by Salon Milagro

Tänään työt on illalla, innokkaita treenajia saapuu kanssani treenaamaan GB Gymille Helsingin Arabianrantaan.

Suunnittelen asiakkailleni tehokkaat ohjelmat ravinnolle ja treeniin, asiakkaani saavat myös viikkolukkarin , jossa olen suositellut viikko jaon treeneille.

Kun ohjelmat on valmiit suuntaamme salille, jossa käydään kaikki valmennusjaksoon liittyvät asiat läpi ja myös treeniohjelma liikeliikkeeltä. Tämän käynnin jälkeen asiakas osaa myös itse käyttää ohjelmia, treenata ja syödä oikein. Ensimmäisen tapaamisen jälkeen alkaa siis omatoimiset treenit, mutta myös minun vetämät treenit, jotka räätälöin aina ohjelman ulkopuolelta. Yhteistreenit on suositeltavia mahdollisimman usein, mitä enemmän ja mitä useimmin yhteistreenejä, sitä paremmat on usein myös tulokset. Yhdessä treenatessa motivaatio kasvaa ja jokaisesta treenistä oppii uutta!

Tykkään kun saan tehdä töitä välillä ennen kun kukko on aamulla kiekassut ja välillä taas iltaselle kun ihmiset on saanut päivän työt hoidettua. Tämä tarkoittaa sitä että voin tehdä iltapainotteisena päivänä, päivällä omat treenit, paperitöitä tai vaikkapa käyttää ajan itseeni. Niin tein tänään, nimittäin ponkasin aamupäivällä Helsingin Kamppiin- Salon Milagroon, jossa Minna laittoi minulle ripset ja heti perään Manna loihti upeat yön siniset kynnet.

http://www.salonmilagro.fi/

Salon Milagroon pääsee näppärästi metrolla tai jos autolla liikkuu, niin parkkejakin on aina löytynyt.

Olen pitänyt ripsistä taukoa jo pidemmän aikaa ja nyt taas halusin ne, ripsipidennykset on niin super kätsyt, varsinkin nyt kun vietän aikaani entistä enemmän jumppatrikoissa ja salilla. Ripsien ansiosta aamusin ei tartte kun Egypt Wonder - aitomaajauhe antamaan väriä kasvoille, huulikiilto ja menox..

Ripset avaa ihanasti katsetta ja antaa huolitellun ulkonäön.

Ennen

Uudet ripset

Kynsiin halusin perinteisen joulun punaisen sijasta jotain ihan muuta.. Niimpä Manna teki mulle mageet yön siniset kynnet, nimettömät päälystettiin vielä pienenpienillä helmillä, jotka näyttää nopeasti katsottunan ihan kaviaarilta. Kaunis kiitos Manna!!

Pienet panostukset itseensä piristää kivasti mieltä :)

Nora

Menossa mukana