Team Nora

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /var/www/fs3/38/teamnora/public_html/includes/menu.inc).

Kuvauksia

Teen myös mainos- ja fitness mallin töitä. Viime viikolla olin kaksissa kuvauksissa. Nautin kuvissa olemisesta, ilman sitä olisikin aika mahdotonta kuvauskeikkaa tehdä.

Valmistaudun kuvauksiin aina huolellisesti ja käyn mielessä läpi ideoita, jotka voisivat sopia tuleviin kuvauksiin. Toki on kuvauksia, jossa kuvaajalla tai mainoksen tekijällä on oma visio mitä kuvauksilla haetaan.

Omiin kuvauksiin suunnittelen aina itse stylen, vaatteet, meikin ja hiukset. Saatan hankkia pieniä asusteita ja vaatteita läpi vuoden kuvauksia ajatellen.. parhaimmat löydöt teen alennusmyynneistä. Aleen jää paljon erikoisempia juttuja ja juuri ne oudoimmat ja erikoisimmat jutut toimii kuvissa usein tosi hyvin.

Seuraan paljon ulkomaalaisia fitness malleja ja otan ideoita heiltä.

Yleensä noin kolme tyyliä (kolme vaate kertaa) on sopiva määrä kuvauksissa. Suunnittelen vaatekokonaisuudet, niihin asusteet, korut ja kengät jo kotona valmiiksi. Silitän ja siistin vaatteet. Kuvaukset etenee ripeästi kun stylet on valmiiksi mietitty, vaatteet ei tarvitse kun vain vaihtaa lennossa uuteen otokseen. Minut tuntevat kuvaajat tietää, että tulen aina matkalaukullisen kanssa, joka muistuttaa lähinnä aarre arkkua, tuosta kuvauslaukusta voi löytyä ihan mitä vaan. Otan aina varmuudenvuoksi myös ylimääräisiä vaatteita, kenkiä ja asusteita mukaan. Kuvauksissa tulee usein uusia inspiksiä valokuvaajan kanssa ja mitä tahansa saattaa tarvita.

Pyrin lähes aina käymään meikissä ja hiusten laitossa kuvaus aamuna. Olen kosmetologi ja meikkaus toki onnistuu hyvin myös itseltäni, mutta on kiva saada uutta ilmettä, jokaisella meikkaajalla ja kampaajalla kun on oma käden jälki. Näin saadaan piristävää vaihtelua kuviin.

Kuvauslaukustani löytyy kuitenkin aina meikit, hiuslakat, kiillot, kihartimet, suoristimet jne. Myös rusketus aine on aina mukana Egypt Wonder Liquid sekä fitness kuvissa paljon käytetty Baby Oil ja Muscle Juice.

Viime viikon kuvaukset oli hauskat. Nikita Tikka oli katsomassa ja kuvaamassa syksyn kisojamme ja oli sieltä bongannut minut ja kysyi josko voisin tulla fitness kuviin, joita hän halusi ottaa omaan käyttöönsä. Kuvasimme nuo kuvat Järvenpään Kuntokeskus Saluksella. Kiitos Suhosen Juhanille tästä mahdollisuudesta! Meillä synkkasi Nikitan kanssa hyvin ja päivä oli tosi onnistunut. Ideat pursusi ja salamavalot välkkyi. Kiitos vielä Nikita!

 

Kiitos myös fressistä meikistä ja hiuksista Hair and Make-Up Artist Niina Lisitsinille!

Toiset kuvaukset olikin sitten ihan toisenlaiset ja uudet minulle. Teimme nimittäin Best Shape jumppavideon, johon suunnittelin kotijumpan, tehtäväksi naisille, jotka eivät syystä tai toisesta halua tai kerkiä käymään salilla.

Best Shape on mahtava ”tuote” joka tulee joulumarkkinoille. Se pitää sisällään työkirja, jossa on ohjeet oikeanlaiseen ravintoon ja opas kotijumpalle. Voit pitää päiväkirjaa syömisistäsi ja liikunnastasi sekä ihan aluksi tehdä itsesi kanssa sopimuksen tavoitteistasi 3 kuukaudelle… Tosi hyvä, hyödyllinen ja kiva tapa saavuttaa omat tavoitteet helposti, kotona. Best Shapen takana on vahvaa ja ihanaa naisenergiaa. Ravintoterapeutti Tiina Hälvä on suunnitellut ravinto- osuuden ja Jutta Gustafsberg jumppaliikkeet tuohon kirjaan. Minä toimin kirjassa jumppaliikkeiden mallina. Best Shape kirjan lisäksi tulee myös tuo jumppavideoni / videoita sekä mahdollisuus nettivalmennukseen.

Tämä on mahtava idea ja uskon Best Shapeen täysin! ..Tämän helpommaksi terveellinen elämä ja säännöllinen liikunta ei voi enää tulla. Best Shapen merkeissä tulee vielä monta upeaa juttua! Käykäähän tykkäämässä Best Shapea myös Facebookissa ja nettisivutkin www.bestshape.fi aukeaa tuota pikaa!

Jotta nämäkin kaikki on mahdollista toteuttaa, treeniä ja puhdasta - säännöllistä ruokailua ei saa unohtaa!

Minulla on valmentajalta saatu viikko lukkari salille, aerobisille, posetreeneille, lihashuollolle ja lepopäivälle ja niistä ei tingitä, ei edes silloin kun on kiirus tai väsy.

Rakastan työtäni ja kilpaillakin haluaisin niin pitkään kun mahdollista. Olen kunnianhimoinen ja nautin haasteista. Tavoitteisiin pääseminen vaatii siis isoa työtä ja sitoutumista! Luovun monesta, mutta se on täysin oma valintani! Elän antoisaa elämää jossa viihdyn ja olen siitä erittäin kiitollinen, se ei ole itsestään selvyys, mutta on selvää, että itse voimme siihen vaikuttaa. Ainakin millaista elämää elämme, joskus elämä ikävä kyllä näyttää myös nurjan puolensa ja niihin emme aina voi varautua, emmekä vaikuttaa.. mutta monesta ikävästäkin asiasta voimme selviytyä ja kasvaa ihmisenä.

Tehkää siis asioita mistä nautitte ja välttäkää asioita ja ihmisiä jotka tuottaa turhaa negatiivista energiaa!

Nora

ps. Tseggaa myös tuorein FIT lehti ja tule treenaamaan kanssani niin kuin ihana Miss Suomemme Sara Chafak

 

 

Menossa mukana