Team Nora

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /var/www/fs3/38/teamnora/public_html/includes/menu.inc).

Kisa Rapsikka

Kisaterveiseni

Ensiksi KAUNEIN KIITOS kaikille teille kannustajilleni! Käytännön avusta ja henkisestä tuesta kiitos kuuluu perheelleni ja ystävilleni sekä apujoukoilleni- valmentajalleni Jarmo Mäkelälle. Kiitos yhteistyö kumppanini Body Action, Shock Absorber, Hiustukku Heinilä ja Biancanevelle upeista kisa bikineistä. Iso kiitos täyden kympin huolehtimisesta ystävälleni ja huoltajalle Laura Simolalle ja kampaaja- maskeeraaja Niina Lisitsinille Salon Noir.

Erityisesti haluan kiittää omaa rakasta 10 vuotiasta tytärtäni kenen kanssa kaksin elämme, hän jos joku jaksaa kannustaa ja hän on se ihminen joka näkee minut kaikkein lähimpää! Sinun kanssa arki on paljon kivempaa!

Haluan onnitella myös upeita voittajia ja valmennuksessani ensi kertaa kilpailleita. Pitkä työ on palkittu onnistumisilla. Annina Weckman sijoittui omassa -158 sarjassa toiseksi. Olen Annin ulkoisesta ja sisäisestä kauneudesta kovin ylpeä! Paljon onnea hienosta suorituksesta!

Jännitin paljon myös tyttöjen puolesta, on ollut hienoa saada valmentaa näin ihania tyttöjä. Työni lajin parissa jatkuu ja syksyllä saadaan uusiakin tyttöjä lavalle. 

Oma sijoitukseni oli -168 sarjassa kuudes.

Se tuntimäärä ja työ jonka olen lajille antanut kahden ja puolen vuoden aikana on ollut suuri, niinkuin jokaisella kilpailijalla. Kuntoni oli varmastikkin paras mitä se on koskaan aijemmissa kilpailuissani ollut. Dietti meni hyvin ja viimeistelyt nappiin.... Tämän jälkeen kuvioon tuli muita häiriöitä.

Käytin täysin samaa väriä kun aijemmin ja toimin samalla tavoin kuin edellisilläkin kerroilla. Erona oli että olin ottanut suihkurusketuksen alle. 

Jo ensimmäisien värien levitys kerrosten aikana ilmeni isoja ongelmia. Väri muuttui ihollani todella tummaksi ja kun kuivumis ajan jälkeen oli aika mennä suihkuun lähti väri miltei kokonaan pois jokaisen kerroksen jälkeen. Vaihtoehtona oli todella haalea tai tumma sävy. Lavalle päätin mennä väri pinnassa, ajattelin että mieluummin liian tumma kuin liian haalea. Lopputulos oli mikä oli ja ero muihin tyttöihin nähden oli todella iso. Värini oli kamala!

Bikinien väriksi olin valinnut punaisen, väri kun oli hyvin tumma ja punertava ei myöskään bikinit pääsyt oikeuksiinsa ja kokonais style kärsi siitä.

Petrattavaa jäi myös lava esiintymiseen ja jalkojen sekä pakaran lihaksisto vaatii entistäkin enemmän lisää treeniä.

Sanomattakin on siis selvää että olen tosi pettynyt!

Kuudes sija ja finaalipaikka sisänsä ei ole häpeä, ottaen huomioon ison kilpailija määrän. Kuudenteen sijaan voi olla tyytyväinenkin, mutta jos jokin ulkopuolinen syy kuten huono väri pilaa ison osan suuren suurta työtäsi, harmittaa se enemmän kuin paljon.

Toisaalta tiedän kuitenkin itse, että olen treenit ja ravintopuolen suorittanut 110 % , kaiken taustalla itselläni on kuitenkin rakkaus treenaamiseen ja terveelliseen ruokaan. Isäni lohduttavat sanat kisan jälkeen olivat "olet huippu urheilija, jos tuosta vielä kovennat treeniä, saattaisi ne mennä yli". Rajansa kaikella ja onhan elämässä muutakin kuin bikini fitness kilpailut ja tuo kisa oli yksi muiden joukossa. Kisoja tulee ja menee. Aijon siis säilyttää järjen näissäkin touhuissa ja nauttia treenistä jatkossakin. Paljoa enempää en olisi pystynyt tuohon kisaan antamaan.

Mietin aina myös edellisiä kilpailuja..

Viime syksyn SM kisassa sijoitukseni oli myös kuuden, taso oli paljon kovempi silloin. Olin kuuden kärjessä paljon huonommalla kunnolla mm. maailman mestarimme Bikini Fitness Pro kilpailija Anna Virmajoen kanssa. Tämä kertoo siitä, että kaiken on mentavä putkeen kunnon lisäksi myös värien, stylen ja esiintymisen kanssa. Kokonaisuus ratkaisee, yksikin virhe voi koitua kohtaloksesi ja tällä kertaa minulla niitä virjeitä oli liikaa. Voitto meni omassa sarjassani ehdottomasti oikealle tytölle, 2-6 sijojen järjestyksestä voi jokainen olla omaa mieltä, kyseessähän on arvostelulaji. Onnea vielä Henriikkalle!

En tahdo missään nimessä jäädä rypemään negatiivisuuteen, näenkin tämän taas yhtenä isona oppina. Opin jatkossa tarkistamaan myös värit tarkemmin iholle sekä muutoinkin tämän pettymyksen myötä olen entistä vahvempi ihminen ja valmentaja. Mitä enemmän itse on kokenut , sitä paremmin osaa myös auttaa muita. Kilpaurheilu on kaiken lisäksi todella kovaa touhua. Siinä viedään paitsi fyysisesti kroppaa äärimmäisyyksiin, myös henkinen kantti on oltava vahva. Mietinkin juuri tänä aamuna lenkillä, miltä mahtaa tuntua maailman tason urheilijoista joille häviön jälkeen lyödään mikrofoni suun eteen ja kysytään tunnelmia.... Kaikki sympatia heille!

Tämä kokemus ei tule muuttamaan ajatustani lajiin tai varsinkaan treeniin, oli kiva huomata kuvista että olen saanut parannettua uudella treenityylilläni pakara osastoa. Häntä siis pystyyn ja kohti uusia seikkailuita!

Nyt on aika miettiä henkilökohtaiset jatko suunnitelmat ja hieman rentoutua ja palauttaa kroppaa... mutta vain hetkeksi! 

Nora

Menossa mukana