Team Nora

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /var/www/fs3/38/teamnora/public_html/includes/menu.inc).

KIINNOSTAAKO BIKINI- TAI BODYFITNESS?

Olemme jo pitkään suunnitellut ihanan ystäväni, (body fitness SM ja PM voittajan) Hanna Saarion kanssa FIT CAMPiä. Ja nyt se vihdoin tulee!!

                                    

Saamme lajeista kiinnostuneilta paljon viestejä ja  kysymyksiä mm. kuinka nämä kaksi hienoa lajia eroavat toisistaan?

Päätimme siis Hannan kanssa laittaa tietotaitomme yhteen ja järjestää pienimuotoisen leirin, jossa käymme läpi bikini fitnesiin ja body fitnesiin liittyviä asioita.

Kerromme lajien eroista, harjoittelusta, ravinnosta, kisa- asuista, poseeraamme ryhmissä molempien lajien tapaan ja tiedossa on myös tärkeintä eli jäätävää treeniä, josta hikeä ei tule puuttumaan! :)

Vaikka kyseessä on kaksi erilaista lajia, yhdistää niitä yksi tärkeä asia- OMISTAUTUMINEN LAJILLE !!

Paikalle tulee myös Biancaneven edustaja. Biancaneve on maamme johtava fitness asuja ompeleva yritys. Biancaneve tekee paljon myös luistelupukuja mm. Kiira korven puvut ovat Biancaneven huikean upeaa käsialaa.

Fit Camp avartaa fitness lajeja ja olen varma että leirin jälkeen olet lähempänä kisaamis päätöksen tekemistä... suuntaan tai toiseen

Annamme leirillä halukkaille myös henkilökohtaisen arviomme järkevästä kisa ajankohdasta. Kerromme myös kuinka me voimme auttaa alkuun pääsemisessä.

Osallistumalla, saat kaiken tarvittavan tiedon näistä lajeista! Ei ole väliä harkitsetko vasta kisaamista, oletko jo kisannut tai kisaamassa ensi vuonna. Fit Camp on avoin kaikille!

AJANKOHTA: SU 9.12.2012 KLO 13-16

PAIKKA: Gym & Fitness Center Salo (Turuntie 2)

Ota mukaan avoin ja iloinen mieli, treenikamat ja bikinit tai muu mukava (mieluiten tiukka) asu poseeraamista varten. Esim, hotpantsit tai trikoot ja toppi ja korkkarit.

Hinta: 35 eur

Ilmoittautumiset nora@teamnora.fi tai hanna.t.saario@gmail.com

Muilta paikkakunnilta tulijat voimme järkkäillä myös kimppa kyytejä! Kiva lähteä "retkelle" toiseen kaupunkiin :)

TUTUT JA TUNTEMATTOMAT MUKAAN! Tiedossa huippu päivä :)

TERVETULOA FITNESTELEMÄÄN KANSSAMME !

 

" Ole askelta lähempänä unelmaasi"

Nora & Hanna

 

 

Menossa mukana