Team Nora

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /var/www/fs3/38/teamnora/public_html/includes/menu.inc).

Kesän alkua..

ONSKUJA KAIKILLE KOULUNSA PÄÄTTÄNEILLE JA VALMISTUVILLE!

Tämä viikko onkin ollut monissa kodeissa juhla humua, niin myös meillä.

Menneellä viikolla juhlimme Hihg Heelsin kevätjuhlia, jossa lapseni käy tanssimassa. Olin tosi ylpeä tytöstä, miten hienoa kehitystä oli tullut. Rytmi on tuolla lapsella verissä. Oon iloinen että hän on valinnut tanssin harrastukseksi. Se on vienyt täysin mukanaan ja kotonakin pauhaa musat täysillä, kun uusia tanssi liikkeitä harjoitellaan. Kesätauon ajaksi , Tanssii Tähtien kanssa ohjelmastakin tuttu, Kia Lehmuskoski antaa lapselleni yksityistunteja. Harrastuksen pitää olla kivaa ja kesällekkin on hyvä pitää säännöllinen liikunta niin lapsille, kuin aikuisillekkin.

Tänään juhlimme myös tyttäreni 4 luokan päättymistä kevätjuhlien merkeissä. 

Rehtori piti hyvän puheen, joka oli tehty kuudennen luokan päätäville lapsille. Ohjeita elämän varrelle... 

Erityisesti tuosta puheesta jäi mieleen hyvä vertauskuva. Jokaisen meidän elämä on kuin lasipurkki, jonka voimme täyttää erikokoisilla kivillä ja sulkea purkin sen jälkeen. Tuota purkkia voimme aina availla ja kivien järjestystä muuttaa tarvittaessa. Isoimmat kivet ovat elämän isoimpia ja tärkeimipiä asioita. Jos täytämme purkin ensin pienillä kivillä, ei siellä ole sijaa enään isoille kiville.

... kiviteema sopikin mainiosti tähän päivään, koska sain viikolla ystävältäni kasan upeita kivia , jotka hän on hakenut jäämereltä asti. Pihakukkani sai hienon reunuksen noista kivistä.

Tuo puhe muistutti hyvin, että on tärkeää muistaa asioiden tärkeysjärjestys ja keskittyä oleelliseen.

Turhanpäiväiset elämän pikku murheet, voi siirtää sivuun, eikä antaa niille energiaa. Se mihin keskityt lisääntyy nimittäin...

Syksyn kilpailuihin ilmoittautuminen on alkanut ja tulemmekin varmasti näkemään tosi suuren määrän kilpailijoita. Monet fitness urheilijat ovat siis kisakaudella. Dietti voi monelle tehdä kepposia mieleen ja ajatus alkaa laukata liiankin vilkkaasti. On hyviä päiviä ja sitten on päiviä, jolloin mikään ei tunnu, eikä näytä miltään, tuttu tunne varmasti monelle fitness kilpailijalle. Oleelliseen keskittyminen on siis dietilläkin tosi tärkeää! Kun elää yhden päivän ja yhden hetken kerrallaan, se riittää.

On energian haaskausta alkaa stressaamaan kuntoa ja kisaan liittyviä asioista. Jos valmennus on kunnossa niinkuin kuuluu ja ohjeet saatu, niitä noudattamalla usein päästään kilpailijan fysiikkaan nähden haluttuun lopputulokseen. Kun kaiken tekee itselle ja elämän tilanteeseen sopivalla, parhaalla mahdollisella tavalla, voi kisapäivänä olla tyytyväinen. 

Joskus toki voi loppumetreillä tulla peruuttamattomia ongelmia, niinkuin itselläni edellisessä kisassa, mutta niistäkin moni on korjattavissa ja kilpailijalle opettavaisia. Olen oppinut, että kisassa kaikki on mahdollista ja mihinkään ei voi varautua. Jokainen kerta on itselleni ollut erilainen kokemus ja jokaisesta kisasta olen oppinut jotain uutta ja jotain yllättävää on aina tullut vastaan.

Olit sitten fitness kisaaja tai et, on aina myös hyvä muistaa oma fysiikka , luonto äiti on meille tietyt geenit antanut, voimme muokata kroppaamme paljonkin, mutta joitain rakenteellisia seikkoja, emme vain voi muuttaa. Seinille on siis turha ruveta kiipeilemään :) 

Kisaan valmistautuminen kutenkin vaatii hurjasti aikaa, paljon treenitunteja ja erityisen kovaa itsekuria ja mielenlujuutta, sitä se vaatii, siitä ei pääse yli eikä ympäri!

Rakasta kuitenkin itseäsi juuri sellaisena kun olet!

Täysin uudenlainen treeniohjelmani ja ruokavalioni rullaa hyvin. Luulin etten voi hirveästi lisätä työmäärää omille treeneille, mutta niin vain se on ollutkin mahdollista. Vapaa ajan haluan olla rauhassa kotona. Valehtelisin jos väittäisin ettenkö olisi välillä väsynyt, mutta väkisin en mitään tee. Rakastan elämääni, sen sisältöä ja ihmisiä keitä ovat ympärilläni. 

Kropan huollosta on tullut nyt entistäkin tärkeämpää, koska kevään kisan jälkeen lantioni väärä asento alkoi vaivata ja sitä olenkin hoitanut nyt viikoittain. Hieronnassa käyn Hannu Kurosella ja fyssarilla Fysio Saluksessa Järvenpäässä. Huikean hienoa ammattitaitoa! Fysio Saluksessa on nyt myös LPG hoitolaite. Siellä saa myös sidekudos manipulaatiota, kinesio teippauksia ja paljon muuta erikoisosaamista , katso www.fysiosalus.fi.

Piipahdin tällä viikolla myös Tampereella päivittämässä ajankohtaiset jutut valmennuksessani olevan Millan kanssa. Kävin myös Biancanevessä moikkaamassa Elinaa , Primessä Umppu fixasi hiukseni ja Body Actionilla, jossa olikin kovat remontti hommat käynnissä, koska pian siellä on entistä isompi, laajemmalla valikoimalla oleva Body Action. Body Action on mahtava, koska sieltä saa monen merkin lisäravinteita ja vaate ja varuste valikoima on super magee. Nyt olikin paljon herkullisia kesä uutuuksia.

Naisille mm Eckoa ..

Treenejä on monesti kahdetkin päivässä eli treenivaatteita ja toppeja kuluu paljon.

Shock Absorber on mielestäni paras ja ehdottomasti tukevin urheiluliivi merkki. Kävin päivittämässä uusia ihania kesä värejä ja malleja. Shockiltat löytyy ainan koko.

Voit katsoa malleja ja jälleenmyyjiä www.shockabrorber.fi. Myyntipisteissä on osaava henkilökunta, joka auttaa oikean koon löytämisessä.

Aurinkoista alkukesää, keskittykää oleelliseen ja nauttikaa lämmöstä ja lomasta!

Nora

 

 

Menossa mukana