Team Nora

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /var/www/fs3/38/teamnora/public_html/includes/menu.inc).

Kaunista Äitienpäivää

Kaunista Äitienpäivää kaikille Äideille ja Iso-Äideille!

Äitienpäivä on kerran vuodessa, mutta itse olen kovin kiitollinen joka päivä, siitä että saan olla juuri oman tyttäreni äiti eli Mami meidän kesken :) 

Äitiys tarkoittaa kaikista suurinta rakkautta. Se on isoa huolehtimista, luottamusta ja antaa ainakin omalle elämälleni erityisen merkityksen! Oman tyttäreni mielestä olen ehkä vähän erilainen äiti, mutta silti paras äiti. Mikä sitten määrittää erilaisen, jokainen äiti on korvaamaton ja paras mahdollinen juuri omanlaisena äitinä ja ihmisenä. Äitiyttä voi olla monenlaista... kaikista tärkein on kuitenkin vilpitön rakkaus ja turva lapselle! 

Olen myös onnellisessa asemassa, että oma äitini asuu lähellä ja voimme olla tekemisissä joka viikko. Hän on meille täysin korvaamaton!

Äitienpäivä on tietysti ison ilon päivä! Mutta äitienpäivänä erityisesti mieleeni tulee myös ihmiset jotka eivät voi tahdostaan riipumatta kokea äitiyttä. Heille toivon koko sydämmestäni paljon toivoa ja uskoa että jokin päivä oma lapsi on mahdollinen! 

Niin hieno laji kun Fitness onkin, on tärkeä miettiä omaa aineenvaihduntaa ja hormoonitoimintaa. Rajut dietit voi tehdä näille kahdelle osa alueelle muutoksia ja se on asia joka on hyvä  tiedostaa. On tärkeä laatia ruokavaliot ja treenit ammattilaisen kanssa ja muistaa antaa kropan välillä myös levätä. Kovin pitkään jos annetaan kropan olla minimi kaloreilla, lakkaa kroppa toimimasta ja painuu säästöliekille. Hiilareita ei saa siis pelätä, myös riitävä hyvän rasvan saaminen on hirmu tärkeää!

Kaisa Jaakkola on kirjoittanut kaksi mielenkiintoista kirjaa. Hormoonidietti ja Hormoonitasapaino. 

Aina ei saa itseltä kieltää kaikkea tai aina ei saa itseltä vaatia ylisuoritusta! Oman kropan, mielen ja sydämmen kuuntelu voi olla vaikeaakin, mutta niitä kannattaa kuunella ja olla rehellinen!  

Kerran viikossa on hyvä pitää totaallinen lepopäivä, jolloin voi puuhastella kaikkea muuta kivaa. Kevät on kunnolla tullut , on kiva vaikkapa puuhastella omalla pihalla ja laittaa kukkia. Tänään täällä meillä on täysin lepoa ja pihapuuhastelua yhdessä lapsen kanssa.

Pöydällä odottaa uudet ja itselleni uudenlaisella tyylillä tehtävät treenit, odotankin jo innolla, että pääsen huomis aamuna viikon ensimmäisen jumpan kimppuun.

Olen luonteeltani jatkuvasti eteenpäin pyrkivä. Kun olen tietyn aikaa tehnyt jotain, kaipaan vaihtelua ja enemmän haastetta. Näin myös treeni ja ravintopuolella.

Nyt tuntuu, että olen saanut uudenlaista haastetta ja pääsen toteuttamaan hommia hieman pintaa syvemmältä ja saan tehdä asioita eritavalla. Mikään ei tule olemaan helpompaa, mutta tärkeintä itselleni on , että nautin tästä kaikesta ja saan treenata intensiivisesti osaavan valmentajan johdolla! Vastaavanlainen tunne oli, kun aloitin kaiken tämän touhun muutama vuosi sitten, erona oli vain se, etten tiennyt pintaa syvemmältä lihaksistosta ja ravintopuolen nippelinappeli tiedoista juuri yhtään mitään.  Tein vain mitä lapuissa luki ja tulosta syntyi. Aina kuitenkin olen halunnut tietää miksi teen asioita ja miksi syös niinkuin syön. Jos en olisi kyseenalaistanut ja ottanut asioista selvää, en vieläkään tietäisi ja tekisin vain. Se ei ole tarkoitus, kyseessähän on kuitenkin minun vartalo, ei mikään kone! 

Nyt on kuitenkin paljon mielenkiintoisempaa kun tiedän mistä puhutaan ja osaan myös kyseenalaistaa asioita. Tunnen myös oman kroppani nykyisin läpikotaisin ja osaan arvioida miten kroppani reagoi. Mietinkin juuri miten paljon olen oppinut ja miten paljon voinkaan vielä oppia lisää! Janoan tieoa!

Kuunnelkaa kroppaanne , se sanoo aina jotain!

Nora

 

Menossa mukana