Team Nora

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /var/www/fs3/38/teamnora/public_html/includes/menu.inc).

Hyvää Itsenäisyyspäivää

Tänä vuonna meillä on alettu suunnittelemaan itsenäisyyspäivää jo hyvissä ajoin, heti kisojeni jälkeen.

Tyttäreni on 10 vuotias neljäsluokkalainen, Helsingissä järjestetään kaikille nelosluokkalaisille joka vuosi itsenäisyyspäivän juhla Finlandia- talolla.

Koulussa on paljon puhuttu itsenäisyyspäivästä ja mitä se tarkoittaa. Itse pidän tosi tärkeenä, että oma lapseni ja nuoret ylipäätään tietäisivät oman maansa historiasta ja siitä että kaikki ei aina ole itsestään selvää. Asioiden vuoksi pitää tehdä töitä, mikään ei tule ilmaiseksi ja se mitä on , siitä pitää ollaa kiitollinen joka päivä. Ei pitäisi murehtia asioita mitä ei ole tai miettiä "teen sen sitten joskus", elämä on tässä ja nyt , ei eilen eikä huomenna.

Finlandiatalon juhlaan lapset pukeutuvat kuin linnanjuhliin. Halusin panostaa tähän ja kysyin lapselta minkälaista pukua hän toivoisi. Vastaus oli valmiina, nimittäin tytön haaveissa oli saada jotain samanlaista kun Laura Lepistöllä. Tyttäreni on nähnyt Laura Lepistön, Linnanjuhlissa olleen asun Tamperelaisessa Biancaneve liikkeessä, jossa teetän omat kisa- bikinit. Niimpä teimme "retken" Biancaneveen ja yhdessä Biancaneven tyttöjen kanssa suunnittelimme tytölle unelmien mekon.

Yläosaksi valittiin kultainen tosi joustava kangas, joka "blingattiin" kolmen erivärisillä strasseilla, strassien värinkin tyttö valitsi itse. Mekon ala- osa, helma tehtiin samalla tyylillä, kun Laura lepistön linnanjuhlissa nähty mekko. Helma on ommeltu kerroksittain pienistä kangaspaloista ja helmaan laitettiin myös vanne, joka pitää mekon mallissa ja helman leveenä.

Mekko valmiina

Laura Lepistö Linnanjuhlissa, Biancaneven tekemässä mekossa

Biancaneve tekee paljon luistelu ja fitness asuja.

Minä ja Biancaneven "Suuri sydän" Elina Loueranta

Myös upeita mekkoja mm linnanjuhlissa on nähty Biancaneven asuja ja parhaillaan Las Vegasissa kilpaileva Miss Suomi Sara Chafakilla on Biancaneven upeita luomuksia mukana.

Biancanevessä voi myös strassata omia asuja, heillä on siihen tarkoitettu kone, jolla saa tehtyä isojakin kokonaisuuksia ja strassit pysyy paikoillaan ja kestää pesun.

Elina "blingasi" juuri itselleni "Team Nora" liivin

Me vietämme tänään Itsenäisyyspäivää, linnanjuhla teemalla, Kummipoikani synttäreillä. Tyttö saa siis laittaa mekon taas päälle ja itse aion luottaa Sunny`sin mekkoon. Linnanjuhlat on katsottava ja sieltä bongattava ne upeimmat ja tyylikkäimmät asut. Veikkaampa että näemme paljon bligiä, paljettia, pitsiä ja kultaa..

Hyvää Itsenäisyyspäivää ja muistakaa sytyttää vanhan perinteen kunniaksi kaksi kynttilää ikkunalle klo 18

Nora

 

 

 

Menossa mukana