Team Nora

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /var/www/fs3/38/teamnora/public_html/includes/menu.inc).

Hiukset on naisen kruunu

Haluan blogissani puhua myös kauneuden hoidosta, olen toiselta / vanhalta ammatiltani kosmetologi. Kauneus ja kauneudenhoito on siis itselleni tärkeää ja haluan huolehtia itsestäni fyysisen kunnon lisäksi myös ulkoisesti!

Mielestäni hyvä sääntö kisakauden ulkopuolisesta kunnosta on, että on pysyttävä aina "kuvan kestävässä" kunnossa. Itse teen myös kuvauskeikkoja ja kuvauksia voi tulla koska tahansa, oli sitten kisakausi tai treenikausi. Fyysisen kunnon lisäksi huolehdin kasvojen ja vartalon ihosta sekä hiuksista.

Hiukset on aina ollut itselleni tärkeät ja olen lähes aina on ollut pitkä hiuksinen- hiukset on mielestäni naisen kruunu!

Omat hiukseni on pitkät mutta olen niitä jo useamman vuoden tuuheuttanut ja kauden ja maun mukaan pidentänyt hiustenpidennyksillä. Olen kokeillut monia eri hiuksia, niin sinettiä, nauhaa, klipsejä jne.. olen kuitenkin päätynyt teippi pidennyksiin. Omat vaalennetut hiukseni on tosi hentoset.

Olen löytänyt hiukset, jotka ei kuluta omaa hiusta, pysyy hyvin paikoillaan ja teippi on niin ohut että sitä tuskin huomaa hiuksissa.

Treenaan paljon ja pesen hiuksiani lähes päivittäin, hiusten pidennysten on siis kestettävä pesut, suoristukset, kihartamiset ja blondaamiset.

Hiusextra Heinilän - Hair Talk hiukset toimii ja palvelee tarpeitani parhaiten! Hair Talkilla on paljon värivaihtoehtoja ja pituuksiakin löytyy 25, 40 ja 55.

Lopputulos on aina tosi luonnollinen ja omat hiukset sulautuu pidennysten sekaan luontevasti

http://www.hiusextra.fi/ .

Pidän hiuksia kerrallaan aina noin 2- 4 kk, riippuen siitä mitä väriä haluan käyttää ja haluanko toooosi pitkät hiukset vai riittääkö vain pitkät.

Pidennykset pysyy hyvä kuntoisena kun pesee ne oikein pidennyshiuksille tarkoitetuilla tuotteilla. Itse käytän myös Hair Talkin hoitotuotteita.

Shamppoon ja hoitoaineen pitää olla tositosi kosteuttavia,  mutta ei rakenne paikkaava.

Shampoon ja hoitoaineen lisäksi, hoidan pidennyksiä niille tarkoitetulla jätettävällä hoito- aineella ja latvaöljyllä.

Käyn hiuksiani laittamassa Gyylissä (Bulevardi 15).  http://www.gyyli.com/index.html

Gyylissä on ihanan rento ilmapiiri, tytöt ihania, ammattitaitoisia ja aina ajanhermoilla. Itse käyn Gyylin Anskulla. Ansku huolehtii väreistä, leikkauksista, pidennyksistä ja on mukana kisoissa vastaamassa kisahiuksistani. Hiukseni on ja (varmaankin) pysyy blondina.. mutta kuuntelen aina Anskun ideoita, luottamukseni hänen ammattitaitoon on niin hyvä, että annan aika vapaat kädet Anskulle...kunhan yleisilme pysyy vaaleana ja pitkänä.

Loppuviikosta olen menossa kaksiin eri kuvauksiin.

Oli siis aika huoltaa hiukset kuntoon, Ansku ideoi uuden värin, omat hiukseni raidotettiin ja hiukset uusittiin Hair Talkin hiuksilla.

Väreillä on kiva leikitellä ja lopputuloksesta tulee elävä. Uusi hiustenvärini on sekoitus kylmänsävyistä blondia ja hiekansävyä.

Oon lopputulokseen tosi tyytyväinen ja taas ilme on pikkusen erilainen. Hiuksiin tuli pituutta lisää noin 5 cm ja väri on uus!

Kaunis Kiitos Gyyli/Ansku ja Hiusextra Heinilä!!

omat hiukset ennen uutta väriä ja uusia hiuksia

Uus väri ja uudet hiukset

 

 

 

Menossa mukana