Team Nora

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /var/www/fs3/38/teamnora/public_html/includes/menu.inc).

HIPHEJ- Tässä blogini! Tervetuloa mukaan!

HiPHeI,

Minulta on kysytty ja pyydetty blogia, nyt koin ajankohtaiseksi sen aloituksen ja tästä se lähtee :)
Tiedossa on fitness painotteinen blogi, tulen kirjoittelemaan ammatistani yrittäjänä, Personal Trainerinä- bikinifitness valmentajana, bikini fitness kilpailijana ja miten yhdistän tämän kaiken, kaikkein tärkeimmän eli 10 vuotiaan lapseni kanssa.
Aluksi on kuitenkin paikallaan pieni esittäytyminen kuka olen ja mitä touhuilen.
Olen Nora Vuorio, 32 vuotias Helsinkiläinen. Perheeseeni kuuluu 10 vuotias tytär ja pikku Chihuahua, joka tottelee nimeä Chloe. Ammatiltani olen kosmetologi ja Personal Trainer. Valmennan myös bikini fitness kisaan tähtääviä tyttöjä. Kilpailen itsekkin IFBB Bikini Fitness sarjassa. Toimin myös mainos- ja fitnessmallina. "Vanhaa" kosmetogin ammattiani pääsen ihanasti hyödyntämään fitneksen kanssa, omalla life style palstallani Fitbody ja Cross Training Magazines lehdissä. Kerron palstoillani kauneudesta, muodista, lisäravinteita, varusteista ja kaikesta asiaan liittyvästä.

Myös Sunneva Kantolan ja Jutta Gustafsbergin Sunny`s vaatekaupalla autan kerran viikossa ihania asiakkaitamme löytämään itselleen oikeat vaatteet, kengät, laukut ja asusteet arkeen ja juhlaan.

Olen energinen ja monessa mukana, oma tyttäreni ja perhe on elämässäni kuitenkin kaikkein tärkeintä ja koti se paikka jossa rauhoitutaan ja luodaan perheelle ja itselle hyvä olo!
Olen koko ikäni liikkunut ja 10 vuotta sitten kun synttärilahjaksi sain maailman parhaimman lahjan- nimittäin oman tytön, oli alusta asti  selvää, että liikunta ei lopu lapsen saamiseen. Vauvasta asti tyttäreni on kulkenut mukana lenkillä, lenkkeilyvaunuissa ja salit on tullut tytölle tutuiksi. Mamin treenejä, ajoittain erikoisia treeniaikoja, "body ruokia" ja diettejä ei siis meillä tyttö paljon noteeraa. Vaikka itse elän kurinalaista elämää täysin omasta halustani, saa tyttäreni elää täysin normaalia lapsen elämää. Tosin terveellisiin elämäntapoihin, liikkumiseen ja harrastukseen kannustan lastani.
Elämäntapani on fitness. Se on laaja käsite, ja suurimmaksi osaksi kaikkea muuta kun blingattuja kisabiksuja, ihania lasi korkkareita ja kookokselta tuoksuvaa kuumaa rusketusta. Tulen varmasti paljon kirjoittamaan tästä blogissani. Treenaan intensiivisesti ja päättäväisesti kohti uusia haasteita ja tavoitteita, lajini on Bikini Fitness (yli 168 cm).
Pelasin junnuna korista ja olen myös valmentanut joukkuetta. Ensituttavuuden saliharjoitteluun otin 17 vuotiaana, siitä asti sali on kuulunut jollakin tavalla harjoitteluuni. Näihin vuosiin kuitenkin mahtuu aikoja, jolloin olen käynyt enempi jumppatunneilla. Muutaman vuoden harjoittelin myös juoksua ja juoksin yhden puolimaratoninkin. Olen jo tuolloin 17 vuotiaana saanut oikeaoppisen opastuksen saliharjoitteluun. Käytännössä tarkoitan tällä sitä, että panostin jo tuolloin omaan Personal Traineriin  tai milläköhän nimellä se silloin oli, ehkä kuntosaliohjaaja tai jotain.. Minulla kävi hyvä tuuri, koska se bodarimies joka minulle antoi aikoinaan oppia salilla, oli kokenut treenaaja ja tiesi mistä puhui. Saleilla voi nimittäin olla Personal Trainereitä, jotka ei ole itse koskaan aiemmin omaa koulutustaan treenannut salilla ja lopputulos voi täten olla ihan mitä vain. Opin siis heti treenaamaan kovaa. En ole koskaan kuulunut niihin naisiin, jotka treenaa naistenlehti kädessä, ilman hikipisaranhikipisaraa..   Pyrin aina treeneissäni mukavuus alueen ulkopuolelle ja sen ajatusmallin haluan luoda myös asiakkailleni. Tiimissäni treenataan kovaa, omaa kroppaa ja voimatasoa kuunnelen.
Lihaksikkaat ihmiset on aina herättänyt minussa mielenkiintoa, muistan kun jo noin 10 vuotta sitten seurasin läheltä ystäväni valmistautumista miesten body kisoihin.  Niihin aikoihin myös treenasin yhdessä exäni kanssa, joka kuului sarjaan ”bodari”  Niistä treeneistä opin myös paljon ja hien hajuiset kuntosalit tuli tutuiksi. Ihannoin salilla myös kovakuntoisia, body fitnesissäkin kilpailleita naisia. Koin kuitenkin, että body fitness on itselleni ehkä too much.
Kaksi vuotta sitten tammikuussa, päätin päivittää saliohjelmani ja saada itseni kaikkien aikojen parhaaseen kesäkuntoon.

Olin lukenut Jutta Gustafsbergin blogia, ja kuullut Fitfarmista, joka on Jutan ja Jari ”Bull” Mentulan luotsaama tiimi. Olin Juttaan ja Jariin yhteydessä, tapasimme ja projektini pääsi alkuun, tosin hieman toisenlaisella nimikkeellä.. kuuma kesä kondiksen hakeminen muuttuikin Bikini Fitness kisatavoitteeksi. Jutan suosituksesta otin haasteen vastaan ja päätin osallistua Suomessa ensimmäiseen IFBB Bikini Fitness kilpailuun. Sijoituin kilpailussa neljänneksi. Kilpailijoita oli 10 ja sarjoja yksi.
Tuntuu hassulta näin reilu vuoden jälkeen ajatella, että olin Fitfarmin ensimmäinen Bikini Fitness kilpailija. Laji nimittäin kasvaa räjähdysmäisesti kisa kisalta, tänä vuonna sarjoja oli jo kaksi (-163 cm ja +163 cm) ja ensi vuoden keväänä, jolloin itsekin taas kisaan, niitä on jo kolme (-163 cm, -168 cm ja +168 cm). Tulemme varmasti siis saamaan laajaan kirjon erilaisia ja eritasoisia kilpailijoita. Toivon, että bikini fitness säilyy Suomessa hyvä tasoisena urheilukilpailuna. Laji vaatii isoa sitoutumista ja menestyneimpien kilpailijoiden elämäntapa on fitness. Se on tosiasia, mikä jokaisen lajia harkitsevan kannattaa tiedostaa. It`s not a hobby, it`s a lifestyle 

Intohimoni on parantaa omaa ja muiden elämänlaatua ja viihtymistä omassa kehossa.
Olen Fitfarmin koulutettu Personal Trainer.
Minulla on oma yritys- Team Nora, olen erikoistunut naisten valmentamiseen (myös miesten kanssa olen tehnyt ja teen yhteistyötä). Tavoite voi olla esim. painonpudotus, elämäntapamuutos tai bikini fitness kisatavoite, autan ihmisiä pääsemään omiin tavoitteisiinsa.
Tarjoan omille valmennettavilleni läsnä olevaa ja yksilöllistä valmennusta. Valmennussuhde on oikeastaan hyvinkin henkilökohtainen ja valmentajan on oltava luottamuksen arvoinen.
On ihana seurata asiakkaiden intoa ja onnistumista. Toisaalta olen myös se ihminen joka tukee vaikeina päivinä ja kannustaa löytämään ilon ja positiivisen asenteen niinä heikoimpinakin hetkinä. Yhdessä kaikki on helpompaa ja varsinkin hauskempaa!
Teen tätä erittäin palkitsevaa työtäni suurella sydämellä ja tahdon antaa kaikkeni, jotta asiakkaani pääsevät omiin, tärkeisiin tavoitteisiin.
On suuri kunnia saada auttaa henkilökohtaisissa tavoitteissa erilaisia, upeita ihmisiä!

Haluan kannustaa ihmisiä olemaan rohkea ja menemään kohti omia unelmia ja tavoitteita!
Kaikki on mahdollista, on meistä itsestämme vain kiinni miten haluamme elämämme elää!
Toivon että voin motivoida bloggauksillani sinua parempaan oloon ja positiiviseen elämään!

Tervetuloa mukaan!

Nora

 

Menossa mukana