Team Nora

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /var/www/fs3/38/teamnora/public_html/includes/menu.inc).

Helsinki- Salo- Helsinki- Tampere- Helsinki

Menoa ja meininkiä on riittänyt tälle viikolle taas!

Alkuviikosta hieman hemmottelua Salon Milagrossa , Helsingin Kampissa.

Luotan 100 % Mannan tekemiin kynsiin, voin sanoa että mikäli olet kiireinen(niinkuin allekirjoittanut) 5 vkoa pysyy kynnet ihan kun  iskemättömänä, sen jälkeen on pakko mennä huoltoon, koska kynnet on ylikasvanut siinä vaiheessa. Halusin loppuvuoden tummansinisten kynsien jälkeen perus ranskalaisen , mutta pikkusen tietysti piti laittaa myös kynsipedille blingiä.. :) Manna muuten kertoi että tammikuu on aikaa , jolloin moni haluaa ranskiksen, sen luonnollisuuden takia. Johtuneeko lie siitä, että muutoinkin tammikuu on aikaa jolloin "puhdistaudutaan" ja ruvetaan toteuttamaan paremman elämän yms lupauksia... itsekkin siis kuuluin tuohon porukkaan, vaikka lupauksia en juurikaan ole tehnyt, mutta dietillä tosin olen :)

Milagrossa Kosmetologi Minna Ronkaisen käsittelyssä hoidatan myös ihon ja kisa sokeroinnit ja muut kosmetologiset hoidot. http://www.salonmilagro.fi/

Valmennuksessani on aloittanut monta uutta asiakasta, omilla upeilla tavoitteilla.. on laihduttajaa, kiinteyttäjää, massan lisääjää, uusia kuntosalilla kävijöitä, motivaatiota tarvitsevaa, tulevia bikini fitness kilpailijoita ja fitness mallikisaan pyrkiviä tyttöjä. Upeeta sakkia kaikki :)!! On ollut kiva tavata uusia motivoituneita ihmisiä alkuopastuksen puitteissa. Kerron asiakkaille että tämä on tiimi työtä, minä suunnittelen kaiken ja asiakkaalle jää "vain" toteutus :) Lupaan ja allekirjoitan että jokainen pääsee omaan tavoitteeseen jos ja kun noudattaa laadittuja ohjelmia säntillisesti!

Normaalit treenit, aamuaerobiset ja kehonhuolto on hoidettu tarkasti kaiken muun ohessa. Treenit kulkee hyvin ja intensiteetti niissä on hyvä, seuraavana päivänä kun lihas on kipeä ja liikkuminen mitä on, niin tietää tehneensä... Se onkin hyvä mittari, jos missään ei tunnu, voi miettiä onko ”jumppa” tullut vedettyä tarpeeksi tehokkaasti, riittävillä painoilla sekä oikeilla tekniikoilla. Tällä hetkellä jokainen treeni viikkoni on erilainen, tämä viikko on ollut "raskas" viikko ja sen todellakin huomaa kropassa.

Ilme kertoo enemmän kun tuhat sanaa :))

klo 0.5.30 aamutuiman aerobinen, oma kuntofillari takaa hyvät tehot. Ulkona on ollut nyt niin liukas, etten ole sinne lähtenyt nyt aamuisin ollenkaan.

Voin jälleen tämän viikon jälkeen sanoa että lajini bikini fitness vaatii todella kovaa harjoittelua, motivaatiota, joustamista, sitoutumista ja intohimoa fitness lajeja kohtaan. Kilpailussa pärjää parhaiten salitaustaa ja lajin omaksuneet tytöt. Olen saanut kohdata paljon tämän ja ensivuoden kilpailijoita ja voin sanoa, että taso tulee olemaan jäätävän KOVA!! Upeita naisia on nousemassa lavalle. Finaalipaikan eteen saa tehdä paljon työtä ja kehotankin tekemään pohjatyön hyvin, hankkimaan sopivasti lihasta ja omaksumaan lajin vaatimat seikat. Rakenne on erittäin isossa osassa bikini fitnesissä. Eli kehon mittasuhteet tulee olla balansissa toisiinsa nähden. Kurvikkaasta vartalosta on myös suurta hyötyä. Esimerkiksi notkoselkäisen saattaa olla helpompi saada lavalla pyöreemmän pakara osaston vaikutelma. Myös kaikki ylimääräinen rasva on dietattava oikea oppisesti pois, joka taas tekee sen, että jos lihasta ei oo ollenkaan pohjalla näyttää lavalla täysin olemattomalta.

Tämä IFBB PRO Bikini Fitness Kilpailja Nathalia Melon kuva motivoi jääkaapin ovessani ja muistuttaa mitä laji vaatii ja mikä on ihanne.

Haluan kiittää kaikkia yhteydenottoja joita saan, pyydänkin että laittaisitte yhteydenotonne mukaan myös valokuvan. Bikini Fitness kisalavoille tähtäävän tytön haluan aina nähdä myös ennen kun voin antaa omaa arviota sopivasta kisa ajankohdasta. Jos salitaustaa ja lajituntemusta ei paljoakaan vielä ole, en lähde suosittelemaan kilpailemista ensi syksynä, tämä on yllättänyt ehkä toiset. Työtä on tehtävä ainakin vuosi ehkä enemmänkin.. Olen iloinen että moni on ymmärtänyt tämän ja myös haluaa itse olla hyvässä kisakunnossa ennen lavalle nousua.

Keskiviikkona pyörähdin myös Body Fitness kilpailija ystäväni Hanna Saarion kotisalilla Salossa. Salon Gym & Fitness Centerissä oli avoimet ovet ja kerroimme lajeistamme body- ja bikini fitnesistä. Lopuksi ohjasimme vielä pose treenit. Ihanaa kun pienessäkin kaupungissa on innokkaita ja tosissaan treenaavia ihmisiä. Sano mun sanoneen , niin sieltä tulee vielä melkosta kilpailijaa fitness lavoille.

Torstaina matkasin Tampereelle, suunnittelimme Biancanevessä kevään kisabiksut ja ai että , se on kivaa puuhaa, luvassa on taas jotain NIIIN ihanaa. Biancanevessä tytöt kyllä osaavat juttunsa, ammattitaito on huippu luokkaa ja myös kansainvälisiä tuulia seurataan Biancanevessä tarkoin. Kiitos Elina ja Biancaneve!

Swarowski kivi kartasta löytää jokainen mieleisensä Blingit biksuihin.

Tässä vain muutama kangasvaihtoehto, lisää löytyy sadoittain..

Elinan kanssa suunnittelimme myös kaikkea muuta kivaa, joista myöhemmin lisää.

Sain myös tilaamani "Team Nora" Swarowski kristalleilla blingatut pipot. Asiakkaani kyselivät pipoja ja nyt ne on ostettavissa.

Tampereella kun käy, ei voi olla poikkeamatta Body Actionillä, hain BDA:lta kaikki uupuvat lisäravinteet ja tarttui matkaan uusi yber magee takki, joka on muuten kääntötakki :)  Body Actioneitä on Tampere, Jyväskylä, Kuopio ja Turku, mikäli omassa kotikaupungissasi ei ole Body Actionia voit tilata omat lisäravinteet, varusteet, salikengät ja mageimmat sportti vaatteet myös netistä www.geevoima.fi tai www.biabrazil.fi

Tapasin Tampereen salilla- Wolfilla myös asiakkaani , joka on online valmennuksessani. Alkuopastus omiin ohjelmiin on minimi mikä vaatii tapaamista, haluan tutustua asiakkaisiini ja opastaa oikeaoppiset liikkeet ja antaa tarvittavan infon ruokavalioon. Muutoin kaikki toimii sähköpostin ja puhelimen välityksellä sekä hyvänä motivoijana ja yhteisönä suljettu facebook ryhmä asiakkailleni. Yhteistyötä voimme siis tehdä myös Online valmennuksella.

Iltasella kun ajelin kotiin, pysähdyin Riihimäelle ystäväni ja PT kollegani Jounia tapaamaan, kävimme Jounin tutulla salilla InBody mittauksessa. Olen aina suhtautunut hieman varauksella Inbody mittaukseen, mutta pientä suuntaa se antaa rasvaprosentista, perusaineenvahdunnasta ja kehon koostumuksesta. Käyn uudestaan kisadietin lopussa, niin on vertauskuvaa. Jos olet menossa InBody mittaukseen, kysy ohjeet miten valmistautua. Syömättä ja juomatta kannattaa olla pari tuntia ennen mittausta ja jos useamman kerran käyt, esim dietin alussa ja lopussa, kannattaa myös vuorokauden aika huomioida.

 

Energistä viikonloppua ja hymyä huuleen :)

Nora

Menossa mukana