Team Nora

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /var/www/fs3/38/teamnora/public_html/includes/menu.inc).

Fitness SM Karsintakisa viikonloppu

Kisatunnelmia tuoreeltaan :)

Eilen aamulla hyppäsin ystäväni Lauran kanssa Jyväskylän junaan ja suuntasimme Jyväskylän Paviljonkiin, jossa käytiin Fitness ja Body lajien SM karsintakilpailut.

Tiimini tyttöjä kilpaili ja olin heidän tukena ja apuna kisapaikalla. Laura oli huoltotiimissä Fitfarmilla.

Täytyy sanoa että arvostan huoltajia entistä enemmän, pääsin sen puolen nyt kokemaan / hoitamaan ensimmäisen kerran ja sehän käy ihan työstä!

Oli ehdottoman hyvä järjestää kisat näin, että tytöt kilpaili ensimmäiset kisansa eri aikaan kun itse olen mukana kisassa.

Sain keskittyä rauhassa tyttöihin ja kulkea heidän mukanaan ensimmäiset kisat. Omaan tulevaan karsinta kisaan menen yksin, oman valmentajani kanssa.

Ruokailut ja treenit ei tietenkään kärsi reissussakaan.. ruoka syödään, missä ikinä ollaankin ruoka aikaan ja treenejä ei jätetä hoitamatta.. ei tälläkään reissulla :) 

Kustakin lajista ja sarjasta 6 parasta kilpailijaa selvitti tiensä SM kilpiluun Lahteen -Nordic Fitness Expoon. Expo Viikonloppu on Suomen suurin Fitness tapahtuma aina syksyisin. Suomeen saapuu toista kertaa myös PRO (Ammatilais) kilpailijoita, joka huikea kokemus katsojallekkin. Tänä vuonna mukana myös Bikini Fitness ja Suomen Bikini Fitness Pro Anna Virmajoki. Ammattilaiset kimaltaa lavalla 31.8 illalla.

Jyväskylässä minua odotti valmennuksessani oleva Vera Sjöblom. Vera kilpaili ensimmäistä kertaa Bikini Fitness +168 cm sarjassa, jossa kilpaili 16 kilpailijaa. Veralle irtosi kisasta 8 sija.

Pidimme kisan jälkeen palaverin ja valmentajana olin ehdottomasti sitä mieltä, että tämä upea kilpailija jatkaisi kilpailemista ja SM paikan hakua heti seuraavana päivänä eli tänään Tampereella. Näin tehtiin, suuntasimme Jyväskylästä illalla Tampereelle valmistautumaan seuraavaan päivään. 

Annoin palautteeni ja korjasin asioita, johon 24 h sisällä voi vaikuttaa mm. esiintyminen ja style.... Mimmi hoiti homman loistavasti ja se palkittiin 4 sijalla ja paikalla SM kisaan.

Tampereen kisassa, samassa +168 cm sarjassa kilpaili myös ensimmäistä kertaansa kaunis Team FitStarsin Milla Kelahaara. 

Molemmat tytöt on tehnyt pitkän ja intensiivisen työn jo tähän asti ja tänään se työ palkittiin :)

Millalle 2 sija ja Veralle 4 sija. ONNEA TYTÖT!! Olen teistä kovin ylpeä! 

Kisavaihde silmässä jatkamme kohti Lahtea ja SM kisaa, joka siis 1.9.2013.

Mielenkiintoinen ja rikas viikonloppu takana ja mielenkiintoinen viikko edessä, nimittäin itse osallistun Oulun karsintaan, joka käydään ensi viikon lauantaina.

Kisaviikko siis käsillä :)

Voikaa hyvin ja tehkää asioita mitä rakastatte!

Nora

 

 

Menossa mukana