Team Nora

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /var/www/fs3/38/teamnora/public_html/includes/menu.inc).

Dietti terveisiä

Terveisiä kisadietiltä :)

Homma rullaa ja mieli on energinen. Itse kisadietti ei kovinkaan paljon eroa normaalista ruokavaliostani, ohjelmaan tulee hieman lisää aerobista ja kaikki tehdään suunnitellusti ja tarkasti... poikkeus on pienissä hetkissä esim. viikonloppuna kävimme tyttäreni kanssa leffassa ja leffa irtareiden sijasta minulla oli mukana parsakaalit ja kananpalaset vihanneksilla, jotka pistelin poskeen just ennen leffateatteriin sisäänpääsyä. Leffa meni mukavasti myös vesipullon kanssa :) On siellä joskus tullut istuttua myös rahkapurkin kanssa.

Erona on myös että enään lähipiirini ei kysele miksi näin tai miksi noin..toteavat vain "se on taas sillä porkkanakuurilla" ;) jolla tarkottavat dietttiäni. Lähipiirini on aina suhtautunut kivasti lajiani kohtaan, olen kertonut missä tässä on kysymys ja että tämä on minulle tärkeää ja teen kaiken omasta tahdostani. Väkisin en diettejä pidä tai viimisiä voimia treenisarjoihin puserra. Minulle tämä on intohimo ja elämäntapa! Äitini joskus ekalla dietillä kyllä kysyi , onko tuo ihan normaalia, johon vastasin että ei ole, tämä on kilpaurheilua ja nyt tähtään kisaan siksi kaikki viedään äärimmileen. Saman sanoman olen myös kertonut 10 vuotiaalle tyttärelleni, en missään nimessä halua vääristynyttä kuvaa ruokailusta tai treenaamisesta.

Diettiruokaa, ei pöllömpää ja ihan riittävästi! ...ainaki vielä  ;)

Cocis light ja zero... dietti herkku :)

Tärkeänä pidän että oma lapseni harrastaa jotain liikuntaa mistä itse pitää, tyttäreni käy nykyisin tanssimassa, mutta olemme kolunneet myös telinevoimistelut yms.. Haluan myös tarjota terveellistä ruokaa lapselle ja olemme jutelleet mikä on terveellistä ja mikä ei. Olen opettanut tytölle lautasmallin, jota voi yrittää koulussa esim toteuttaa. Toki lapset haluaa ja saakin herkutella, mutta kohtuus kaikessa!

Tyttäreni, vanhempani, sisarukset, läheiset ystäväni ja jopa ex mieheni nykyisen tyttöystävänsä kanssa on ollut katsomassa kisat ja elävät ihanasti hengessä mukana. Se on joka kerta itselleni tosi tärkeetä!

    Mun parasta kannustus jengiä :)

Muutaman tärkeän ystäväni kanssa meillä on muodostunut melkeimpä perinne, kisaa edeltävänä iltana istutaan hetki yhdessä hotellihuoneessani ja viime syksynä laitoin hotlan sängyt yhteen niin, että mahduimme kaikki sinne poikittain nukkumaan...vitsi sitä vitsin vääntämistä ja naurun määrää. Se on minulle myös tapa valmistautua kisaan, saan energiaa, turvaa ja voimaa tärkeistä ystävistäni ja arvostan tosi paljon, että he tulevat ympäriämpäri perässäni katsomaan kisaa! Kiitos teille, tiedätte keille <3

Viime viikonloppuna oli posetusta oikein kunnolla, esiintymistä ei voi koskaan harjoitella liikaa.

Ensimmäinen Pose & Mental Camp oli Helsingissä, Olympia Stadionilla. Järjestimme Fitneksestä tutun Eve Pölläsen kanssa campin ja paikalla olikin salin täydeltä upeita Bikini – ja Body Fitness kilpalijoita. Toivon että moni sai paljon eväitä mm. esiintymiseen, ilmehdintään , jännityksen poistoon, korkkareilla kävelyyn ja tulevat lavan tapahtumat varmasti selkiytyi. Harjoittelimme alkukilpailukierroksen ja t- kävelyt ns. kisatilanteena. Eli niin kuin ne kisassa tulee etenemään.

Mukana leirillä oli myös neljä body fitneksessä kisaavaa naista, eli leiri sopii mainiosti myös bf kisaajille.
Yhteishenki ja fiilis oli hyvä, on helppo samaistua ja kiva vaihtaa kuulumia ihmisten kanssa jotka elää hyvin samanlaista elämää… Meitä yhdistää suuri palo ja intohimo fitness lajeja kohtaan!
Seuraavat Pose & Mental Campit löytyy nettisivujeni Tapahtumat osiosta. Seuraavaa Helsingin camppi siellä ei vielä näy, mutta se järjestetään 3.3.2013
Minun kanssa voi myös tulla yksityistunnille, jossa hiotaan juuri se sinun oma esiintyminen, ilmeet ja asennot kuntoon. Kysy lisää nora@teamnora.fi

    

Harjottelimme ilmehdintääja jumppasimme kasvoja :))

Vatsa sisään..korsetti kasassa lavalla :)

Korkkarikävelyä

Body Fitness vertailu poseerauksia

       Eve työntouhussa

    Bikini poseja

Me kiitämme kaikkia mukana olleita! Tervetuloa myös muille campeille!

 

Nauttikaa raikkaasta talvi ilmasta! Hiihtäkää ja menkää luistelemaan, lapsetkin tykkää...ja lapsenmieliset :)

 

 

 

 

Menossa mukana