Team Nora

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /var/www/fs3/38/teamnora/public_html/includes/menu.inc).

BEST SHAPE

Se on täällä,  nimittäin Best Shape.

Best Shape tuoteperheeseen kuuluu työkirja, kotijumppavideo, Anti- Age ohjelma sekä täydellinen hyvinvointiohjelma. Näiden avulla voit saavuttaa paremman ja terveellisemmän elämän, kasvattaa kuntoasi sekä löytää stressittömän ja paremman elämän. Voit toteuttaa ohjelmia missä ja milloin vain. Nämä sopii loistavasti ihmisille, jotka ovat kiirellisiä tai ei syystä tai toisesta halua käydä kuntosalilla tai muissa liikuntaa tarjoavissa keskuksissa. Esteenä voi olla myös stressi ja mielen apeus. Best Shapen avulla voi saavuttaa muutoksia näillä kaikilla osa- alueilla.

Best Shapen takaa löytyy ihana ystäväni- ravintoterapeutti Tiina Hälvä. Hän on kehittänyt idean ja tehnyt kirjaan ravinto- osuuden sekä suunnitellut Anti- Age ohjelman ja kokonaisvaltaisen hyvinvointipaketin.

Tiinä on entinen Ruotsin maajoukkue urheilija kamppailulajeissa. Hän on toiminut luontaistuotekouluttajana ja vetänyt kuntosalien painonhallintaryhmiä. Hän täyttää ensivuonna 40 vuotta, Tiinan perheeseen kuuluu kolme lasta – Angelika 15, Roope 14 ja Sofia 3.

Hän on toiminut Ravitsemusasiantuntijana Suomessa ja Ruotsissa.

Tiina kiinnostui ravinnon, stressin ja ihmisen psyykkisen puolen vaikutuksesta kehoon 10 vuotta sitten. Kiire, talous ja työ hallitsevat monen arkea. Samalla ruokaan liittyvistä asioista on tullut työlästä. On erilaisia ruokavalioita, joista kiistellään ja jatkuva kalorien laskeminen voi aiheuttaa stressiä ja paineita. Ihmiset ovat helposti väsyneitä, joka voi johtua kehon luonnollisesta puolustautumisesta stressiä vastaan.

Tiina korostaa että terveellisestä ravinnosta saatu energia, liikunnan ilo ja hyvä mieli kulkevat käsikädessa. Itse yhdyn ehdottomasti tähän ajattelumalliin!

Tiina on nähnyt paljon kaikenlaista ja monenmoista ja on joutunut kasvotusten elämän vaikeiden asioiden kanssa. Hän on oiva esimerkki siitä miten elämässä koetun hädän ja harminkin voi kääntää positiiviseksi ja kuinka elämästä voi nauttia kovienkin kokemusten jälkeen. Tiinan positiivinen ja rohkea elämänasenne on ihailtavaa!!

Tulemme yhdessä Tiinan kanssa opastamaan ja neuvomaan Best Shape foorumilla, ravintoon ja liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä.

Best Shape kirja opastaa terveelliseen elämään ja antaa ohjeet tehokkaisiin jumppaliikkeisiin, joita voit toteuttaa missä vain. Kirjassa teet 3 kk:den sopimuksen itsesi kanssa, tavoite voi olla juuri se sinulle tärkein ja mahdollinen toteuttaa… esim. haluan laihtua 5 kg, haluan löytää liikunnalle aikaa, tavoitteeni on hankkia six-pack tai tavoitteeni on löytää stressitön elämä.

Kirjassa on päiväkirja 3 kuukaudelle, jonne voit kirjata ylös kaikki tekemisesi, syömisesi jne..

Jutta Gustafsberg on laatinut kirjaan sopivat jumppaliikkeet jokaiselle lihasryhmälle. Minä taas toimin kirjassa opastamassa sinua jumppaliikkeissä, kuvien kera, jotta osaat tehdä liikkeet oikein.

Olen suunnitellut ja tehnyt myös kotijumppavideon, jossa voit yhdessä jumpata kanssani, omassa olohuoneessa.

Käykäähän tutustumassa www.bestshape.fi nettisivuihin ja tykätkää facebookissa Best Shapea.

Sivut ovat uunituoreet ja niitä päivitetään kokoajan.

Sivuille tulee reseptejä terveellisistä ruuista, vinkkejä arjessa jaksamiseen ja liikuntaa unohtamatta!

Lukaskaa myös ilonan artikkeli Tiinasta ja Anti- Age ohjelmasta.

http://www.bestshape.fi/file/original/Ilona_best_shape_artikkeli.pdf

 

Stressitöntä joulua!

Nora

 

Menossa mukana