Team Nora

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa menu_set_active_trail() (rivi 2404 tiedostossa /var/www/fs3/38/teamnora/public_html/includes/menu.inc).

HYPPY VUORILLE

HYPPY VUORILLE

07.10.2016

Kaksi kuukautta sitten sain Mira Kasslinilta soiton. Hän oli asettanut itselleen tavoitteen, johon kaipasi fysiikkavalmentajaa.


MOTIVAATIOTA RUOKAILUUN

MOTIVAATIOTA RUOKAILUUN

17.06.2016

Olin tänään treenannut hyvän pakara treenin, jonka päätteeksi hiestä märkänä laahustin kohti pukuhuonetta. Käytävällä minut pysäytti eräs kanssatreenaaja ja kysyi: "


Mikä on Alfauros?

Mikä on Alfauros?

07.11.2015

Heips, Tänään on isänpäivä. Onnea kaikille isille, erityisesti omalle isälleni ja lapseni vaarille, erityisesti tänään haluan muistaa myös oman lapseni isää ja toista vaaria.


Ihana, paha sokeri

Ihana, paha sokeri

28.09.2015

Moikka, Sokerin himo on yksi asia, johon moni kaipaa apua. Aihe on laaja, mutta raapastaan pintaa. Jaan ajatuksiani ja oppejani kanssanne. Tiesitkö, että yksi sokru pala painaa 2,6 g.


Pettymysten kautta paremmaksi

Pettymysten kautta paremmaksi

26.09.2015

Heips, Otan suurennuslasin alle vähän negatiivisen aiheen, mutta toivon, että voin tällä herättää ajatuksia.Ajatuksia ulkonäöstä

Ajatuksia ulkonäöstä

14.07.2015

Team Noran ”Unelmien heinäkuu” teema on saanut minut ajattelemaan yhä enemmän sitä, kuinka unelmat, tyytyväisyys ja onnellisuus rakentuvat usein (ainakin osittain) fyysisen kunnon ja ulkonäön ympäri


Uskalla unelmoida!

Uskalla unelmoida!

07.07.2015

Team Noran heinäkuun teemana on unelmointi. Tule mukaan! Voit rekisteröityä ilmaiseksi. Jos olet jo jäsen, kutsu kaverisi mukaan Team Nora -sivustolle.


LOMAN TARPEESSA

LOMAN TARPEESSA

03.07.2015

Rauhoittumisen aika Olen viimeiset kaksi vuotta paiskinut töitä lähes putkeen, kilpaillut aktiivisesti ja elänyt muutenkin suhteelliseen vilkasta ja aikataulutettua elämää.


Viisaasti vesillä

Viisaasti vesillä

16.06.2015

Juhannus on ilon ja riemun juhla. Valitettavan usein silloin kuitenkin sattuu ja tapahtuu, jopa kuolemaan johtavia onnettomuuksia. Vesi on elementti, jota kunnioitan suuresti.


Elämää hetkessä - uskallatko heittää irti?

Elämää hetkessä - uskallatko heittää irti?

03.06.2015

Kisojen jälkeen olen usein ollut tilanteessa, jossa mietin, mitä haluan tavoitella seuraavaksi. Viimeiset neljä vuotta olen viettänyt hyvin kurinalaista elämää työskennellen tavoitteideni eteen.


ILO IRTI JUHLISTA

ILO IRTI JUHLISTA

28.05.2015

Noniin, juhla- ja lomakausi on starttaamassa. Saan paljon kyselyitä, kuinka hoitaa syömiset ja juomiset juhlissa tai lomilla. Ihmiset ovat yhä tietoisempia terveellisestä ruuasta, monet noudattaa ruokavaliota tai diettiä.


What Next?

What Next?

25.05.2015

Heips, Herättelen blogiani uudestaan. Aijemmin olen kirjoitellut harvoin ja paljon kerralla.Tapojani valmistautua tavoitteeseen ja treeniin

Tapojani valmistautua tavoitteeseen ja treeniin

05.01.2015

Tervehdys, Haluan aluksi kiittää teitä asiakkaitani, läheisiäni, kannustajia ja yhteistyökumppaneita menneestä vuodesta. Vuosi toi mukanaan hienoja kokemuksia. Opin uusia hyödyllisiä taitoja mm.


Sivut

Menossa mukana